Spitalele din Gorj, conduse de manageri interimari

Şase spitale din Gorj sunt conduse în prezent de directori interimari. S-a ajuns în această situaţie după ce managerilor le-au expirat contractele de management încheiate cu Ministerul Sănătăţii. În perioada următoare vor expira şi contractele managerilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu şi de la Spitalul Orăşenesc din Novaci.

 „Pentru şase manageri de spitale contractele de management încheiate pe o perioadă de patru ani au expirat. Până când Ministerul Sănătăţii va organiza concurs pe aceste posturi au fost încheiate nişte contracte pentru asigurarea interimatului. În unele situaţii şi perioada de interimat este asigurată de vechii manageri cum este cazul Spitalului Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti, Bumbeşti Jiu şi Rovinari. La spitalul Orăşenesc din Turceni şi Motru au fost numiţi noi manageri interimari ca şi la Sanatoriul de la Dobriţa”, a declarat Marius Boeriu, directorul coordonator al Direcţiei Publice de Sănătate Gorj.

Nu toţi managerii care asigură interimatul la spitale vor participa la concursul organizat de Ministerul Sănătăţii. Elena Catană, directorul de la Spitalul Orăşenesc din Motru va participa la concursul organizat de Ministerul Sănătăţii pentru postul de manager, în schimb Ana Diţescu de la Spitalul din Turceni nu va candida pentru această funcţie.

Până în prezent, nu se ştie data concursului. În lunile următoare vor expira contractele de management la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu şi la Spitalul Orăşenesc Novaci.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: