Concurenţă mare pentru posturile de la spital

Zeci de gorjeni s-au arătat interesaţi de posturile scoase la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Concursurile au loc în luna iulie, iar posturi vacante sunt de asistent medical debutant, infirmier şi îngrijitoare.

Nu mai puţin de 23 de candidaturi au fost depuse pentru postul de asistent medical debutant la Secţia Chirurgie Generală I. Toate dosarele depuse au fost admise, astfel că se anunţă o luptă crâncenă pentru acest post. Bătălie mare este şi pentru postul de îngrijitoare la Ambulatoriul spitalului, în acest caz fiind admise 16 candidaturi. Şi pentru cele două posturi de îngrijitoare la Secţia Oncologie este luptă mare, în acest caz fiind admise 23 de dosare.

Interes a fost şi pentru postul de asistent medical debutant la Secţia Medicină Internă I, Compartiment Pneumologie. Nu mai puţin de 20 de candidaturi au fost depuse şi toate au fost admise de comisia de concurs. Şi pentru cele trei posturi de îngrijitoare la Biroul Administrativ al celui mai mare spital din Gorj au fost depuse 32 de dosare. Totodată, la postul de infirmier debutant la UPU-SMURD au aplicat 25 de persoane.

Conducerea unităţii spitaliceşti spune că este de bun augur pentru spital să fie mulţi candidaţi pe posturile scoase la concurs. „Este îmbucurător pentru noi că avem concurenţă pe anumite posturi. Înseamnă că lumea are încredere în ceea ce se face în spitalul nostru, în actul medical, şi faptul că foarte multă lume vrea să lucreze în acest spital ne motivează şi pe noi să acordăm toată atenţia pentru a crea condiţii normale pentru un act medical de calitate”, a declarat Gigel Capotă, managerul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

Concursurile se vor desfăşura în decursul lunii iulie. Vor intra la interviu doar candidaţii care vor obţine minimum 50 de puncte la proba scrisă.

Vizualizări: 7,631

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: