Spitalul din Bumbești-Jiu caută o firmă de catering pentru asigurarea hranei pacienţilor

Spitalul Orășenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu” din Bumbești-Jiu va încheia un contract cu o firmă de catering pentru a asigura hrana pacienților în perioada mai - decembrie, cu posibilitatea de prelungire până în anul 2025.

Având în vedere lipsa unui spațiu adecvat pentru prepararea hranei în interiorul spitalului, serviciul de preparare și livrare a mâncării pentru pacienți și medicii de gardă va fi externalizat către o firmă specializată în acest domeniu.

Conform caietului de sarcini, numărul de meniuri zilnice va varia în funcție de numărul de pacienți și de nevoile acestora, având ca sumă alocată de stat 22 de lei pe zi pentru hrana unui pacient internat în spital. Se estimează că vor fi necesare între 16.920 și 22.560 de meniuri pe perioada contractului, fiecare meniu conținând mic dejun, prânz și cină, plus eventuale suplimente conform regimului dietetic.

Anunțul de licitație specifică că valoarea contractului este estimată între 363.240 și 484.320 de lei fără TVA. Firmele interesate de acest contract au termen până pe 9 aprilie să depună ofertele sau cererile de participare.

Vizualizări: 462

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: