Spitalul din Cărbunești face angajări. Posturi pentru debutanți

Spitalul Orășenesc de Urgență din Târgu Cărbunești a scos la concurs nu mai puţin de 15 posturi. Este vorba de posturi contractuale, multe fiind destinate novicilor în domeniu. Este vorba de: două posturi de asistent medical generalist debutant pentru Secţia Pediatrie, un post de asistent medical generalist debutant pentru Secția Cardiologie, un post de asistent medical generalist debutant pentru Secţia Cardiologie și Secţia A.T.I., un post de infirmieră debutantă pentru C.S. Logreşti şi două posturi de infirmieră debutantă pentru Secţia A.T.I.

Totodată, unitatea sanitară mai are nevoie de două posturi de asistent medical generalist pentru Compartimentul Primiri Urgențe, patru posturi de brancardier pentru Secţia A.T.I., un post de spălătoreasă pentru Spălătoria-Garderoba spitalului, dar și un post de asistent medical generalist pentru Cabinet R.M.F.B din Ambulatoriu, în acest caz fiind vorba de ocuparea unui post pe o perioadă determinată.

Concursurile vor debuta în data de 30 octombrie, cu proba scrisă. Interviul va avea loc în 3 noiembrie. Face excepție concursul pentru postul de asistent medical generalist pentru Cabinet R.M.F.B din Ambulatoriu, pentru care proba scrisă a fost stabilită pentru data de 23 octombrie, iar interviul pentru 27 octombrie.

Vizualizări: 2,577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: