Avarie la UATAA Motru. Când va fi pornită căldura

Motrenii vor avea căldură din 20 octombrie. Anunţul a fost făcut de primarul Gigel Jianu. Edilul susţine că are asigurat stocul de păcură, urmând să preia cărbunele necesar de la Complexul Energetic Oltenia.

Uzina de Agent Termic şi Alimentare cu Apă (UATAA) Motru furnizează agent termic şi apă caldă pentru aproximativ şase mii de apartamente. În prezent, la centrală se fac reparaţii, dar primarul dă asigurări că motrenii nu vor suferi de frig. „În funcţie de temperatura de afară, dacă va scădea sub zece grade timp de trei zile consecutiv, noi suntem obligaţi să pornim căldura. În prezent, centrala este oprită pentru o avarie mai mare. Reparaţia am programat-o deja. Durează două săptămâni. În jurul datei de 20 octombrie, dacă va fi frig afară, vom porni căldura”, explică primarul Gigel Jianu.

Nu vor fi probleme nici privind stocurile de combustibil. „Avem contract pentru cărbune, avem şi păcura necesară. Pentru iarnă, suntem pregătiţi. Mai avem de îndeplinit şi câteva cerinţe din punctul de vedere al celor de la Mediu. Stocul de păcură este asigurat, iar cărbune luăm direct de la Complexul Energetic Oltenia în fiecare zi, cât avem nevoie”.(A.A.)

Vizualizări: 4,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: