Spitalul din Târgu Jiu se pregătește pentru mai mulți pacienți Covid

Oficialii Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu fac noi demersuri pentru a mări numărul de paturi destinate pacienților suspecți ori infectați cu noul coronavirus. În curtea unității medicale de la pasarelă au fost duse cinci containere unde vor putea fi izolate cazurile de suspiciuni cu noul coronavirus.

Modificările s-au făcut cu avizul inspectorilor de sănătate publică și au fost puse în aplicare din această săptămână. Reprezentanții spitalului au anunțat că au amenajat cinci containere în curtea unității medicale. Toate au grupuri sanitare proprii și acolo vor putea fi izolați pacienți care prezintă simptome specifice Covid 19 până când vor fi testați și va fi gata rezultatul analizelor.

„Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu cu avizul DSP Gorj va aduce la cunostinta urmatoarele modificari de structura:  Relocarea sectiei Dermatologie in locatia A.I. Cuza (pasarela); Reinceperea restransa a activitatii sectiei RMFB la locatia de pe strada Tudor Vladimirescu cu infintarea unei zone tampon pentru izolarea pacientilor suspecti care se prezinta pe aceasta sectie; Amenajarea a 5 containere (5 paturi) cu grupuri sanitare proprii in curtea locatiei A. I. Cuza pentru izolarea cazurilor COVID-19”, se arată într-un comunicat de presă emis de Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Numărul de îmbolnăviri cu Covid 19 crește alarmant și, în Gorj, se apropie de 300.

Vizualizări: 2,436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: