Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, acreditat

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a trecut cu brio de proba acreditării. Conducerea unității spitalicești se declară mulţumită şi spune că are semnale cum că unitatea va fi acreditată cu un punctaj mare, ceea ce îi va permite o bună finanţare de la Casa Asigurărilor de Sănătate. Managerul Tiberiu Tătaru susţine că evaluatorii au găsit puține neconformități, majoritatea legate de documentaţie.

Comisia de acreditare a plecat vineri de la Spitalul Județean Târgu Jiu și a dat de înțeles conducerii că unitatea spitalicească merită să obțină acreditarea cu un punctaj mare. Documentele oficiale privind acreditarea precum și procentajul acreditării vor ajunge la spital în cel mult șase luni. ”În consecința celor discutate la fiecare ședință din deschiderea fiecărei zile, în urma felicitărilor, pot să afirm cu siguranță că spitalul județean va fi acreditat cu un punctaj mare. Mă bazez pe faptul că, în fiecare zi, comisia a apreciat eforturile făcute de instituția noastră atât în ceea ce privește personalul, cât și infrastructura, dotarea cu aparatură. Ca o concluzie, procesul de acreditare pentru spitalul Târgu Jiu a decurs foarte bine. Documentele oficiale cu procentajul exact de acreditare le vom primi conform regulamentului, în aproximativ șase luni”, a spus Tiberiu Tătaru, manager.

Neconformități
Cert este că nu toți indicatorii au fost bifați cu brio de comisia de evaluare. Principalele neconformități sunt legate de infrastructura unității spitalicești și câteva erori privind documentația. ”Există doar anumite neconformități care au fost găsite pe de o parte din cauza infrastructurii care pe ici, pe colo, mai lasă de dorit și mai trebuie să facem investiții, iar pe de altă parte a unor mici neatenții atunci când ne-am alcătuit dosarele cu procedurile în vederea acreditării”, a mai spus Tiberiu Tătaru, manager. Cert este că spitalul județean va fi acreditat fără plan de conformare, iar procentajul la care speră conducerea unității se ridică la aproape 85%.

Vizualizări: 458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: