Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Spitalul se pregăteşte de iarnă

Spitalul Judeţean se pregăteşte pentru sezonul rece. Managerul unităţii, Vasile Stănculete, spune că, în perioada următoare, se va achiziţiona cazanul pentru centrala termică, care a explodat la începutul anului. În luna ianuarie unul din cazanele centralei termice a unităţii medicale a sărit în aer. Nu au fost înregistraţi răniţi, dar deflagraţia produsă a spart geamurile de la saloane şi a produs pagube materiale. Banii nu sunt prevăzuţi la capitolul investiţii, pentru că nu au venit de la minister,dar spitalul a găsit resurse proprii pentru a achiziţiona cazanul. ,,Se pare că nu s-a putut achiziţiona cazanul pe investiţii deoarece, de la minister, nu a venit nimic. Am găsit resurse proprii şi o să-l achiziţionăm. Înainte însă să cumpărăm cazanul pentru centrala termică, trebuie să facem un proiect şi să obţinem avizele ISCIR'', a precizat Stănculete.

Managerul Spitalului Judeţean dă asigurări că unitatea medicală nu va avea probleme cu asigurarea  agentului termic în această iarnă. „Deja am dat dispoziţie să înceapă verificările la toate centralele care sunt în Spitalul Judeţean şi să se obţină toate aprobările pentru buna funcţionare a cazanelor. La primele zile răcoroase să putem face probe”, a adăugat Stănculete.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: