Sprijin guvernamental pentru afacerile tinere

Programul Start 2011, prin care Guvernul dorește să instruiască și să finanțeze antreprenorii și firmele înființate de mai puțin de doi ani, va demara în cursul acestei luni. Înscrierile se pot face online, pe site-ul www.aippimm.ro, în perioada 18 aprilie, ora 10.00 – 22 aprilie, ora 16.30.

Prima etapă a programului, care va avea alocat 800.000 de lei, va consta în cursuri de pregătire antreprenorială UNCTAD EMPRETEC România. Produsul de bază ce va fi oferit participanţilor este atelierul de lucru pentru dezvoltarea competenţelor personale antreprenoriale dezvoltat de Universitatea Harvard împreună cu Management Systems International şi McBeer & Co, care se va desfăşura pe parcursul a nouă zile.
Se pot înscrie la cursuri antreprenorii care sunt cetăţeni români, nu au  beneficiat de finanţare în cadrul acestui Program nici ca persoană fizică şi nici ca asociat, acţionar, administrator într-o societate comercială care a beneficiat de ajutor financiar nerambursabil în cadrul acestui program în anii anteriori și au studii medii sau superioare definitivate.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: