Sprijin pentru o fetiță care a emoționat o țară întreagă

Voluntarii din Gorj îndeamnă la o nouă mobilizare pentru a face un copil fericit. Câțiva tineri care au ajutat la ridicarea mai multor case pentru familii greu încercate de soartă lansează un nou apel. S-o ajutăm pe Gabriela, fetița din Scoarța care și-a dorit de ziua ei doar lemne ca să nu tremure, să aibă o casă decentă în care să locuiască alături de părinții ei.

Pe Gabriela, toată lumea a cunoscut-o după ce Daniela Cîrjan i-a făcut publică povestea pe Facebook. Povestea ei a emoționat un județ întreg și nu numai când fata a spus ce își dorește de ziua ei: lemne să nu mai tremure de frig. A primit multe și a trecut iarna cu bine.

Acum, cei care i-au făcut această surpriză sunt rugați să-i mai îndeplinească un vis: o casă! „Vă mai aduceți aminte de Gabriela, fetița de 11 ani din Pișteștii din Deal? Fetița care de ziua ei își dorea lemne pentru a se încălzi. Când am întrebat-o pe Gabriela dacă își dorește să locuiască intr-o căsuța decenta, ea a băgat capul în pământ și a spus “Daca dumneavoastră ați putea face ceva ca eu sa am o căsuță in care să trăiesc ca toții copiii, m-aș bucura enorm!" M-am gândit dacă am putea face ceva pentru ea? Haideți să ne unim și să îi Gabrielei macar o camera in care să se bucure!”, a fost mesajul Danielei Cîrjan.

Gabriela a mărturisit că, de multe ori, la școala online nici nu deschidea camera telefonului de rușine că vor vedea colegii și profesorii în ce condiții sărăcăcioase locuiește. Împreună cu mama și tatăl ei, Gabriela stă într-o casă cu două cămăruțe care stă să cadă. Pereții sunt deja crăpați, tavanul riscă să se prăbușească peste ei.

Cei care vor să dea o mână de ajutor pot dona în contul: RO06BTRLRONCRT0CE0027901, deschis la Banca Transilvania, pe numele tatălui fetiței: Martin Mihai.

Vizualizări: 1,383

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: