Sprijin pentru un miner care suferă de cancer

Un miner de la Cariera Roșiuța are nevoie de sprijin în lupta cu o boală cruntă. El a fost diagnosticat recent cu cancer și este tratat într-un spital din Germania. Să se facă bine, are nevoie de 160 de mii de euro, bani de care familia sa nu dispune. Colegii săi fac apel la toți gorjenii să dea o mână de ajutor pentru salvarea minerului.

Apelul umanitar a fost lansat, la Radio Infinit, de Nelu Roșca, liderul de sindicat de la Cariera Roșiuța. Minerul este, în prezent, la o clinică medicală din Germania și are nevoie de o sumă mare de bani pentru a fi tratat în continuare. „Aș dori să fac un apel către mineri și energeticieni, cât și către conducerea administrativă a acestei companii având în vedere că, la Cariera Roșiuța, avem un coleg care a fost diagnosticat cu cancer și care, actualmente, se află într-un spital din Germania, unde s-a făcut deja o primă intervenție asupra lui și costurile se duc undeva la 160 de mii de euro. Am căutat pe toate căile să sprijin acest coleg și aș dori să găsesc o modalitate de a mă ajuta toți gorjenii până la urmă să sprijinim acest băiat care se cheamă Copaci Ion și care îmi doresc să se întoarcă sănătos acasă”, a spus Nelu Roșca.

Cei care vor să dea o mână de ajutor, sunt rugați să ia legătura cu reprezentanții sindicatului. „Să apeleze la noi, că avem relația cu familia lui și căutăm să-l sprijinim să se întoarcă acasă sănătos. Este un coleg care lucrează la sectorul 2 producție. Este un băiat tânăr care merită dreptul la viață. Mai am încă doi salariați bolnavi de cancer. Am pe cei doi salariați care s-au accidentat și sunt lucruri care mă mișcă emoțional”, a mai declarat Roșca.

Vizualizări: 1,585

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: