Pandurii Târgu Jiu a fost primită în Liga 4 Gorj. Campionatul va avea 14 echipe

Pandurii Târgu Jiu a fost primită în Liga 4 Gorj după Adunarea Generală a AJF care a avut loc joi. Inițial Liga 4 avea în componență doar 12 echipe dar numărul acestora a crescut la 14 după ce Pandurii s-a retras din Liga 3 și a solicitat să joace în eșalonul inferior, a 14-a echipă de la județ fiind AS Jupânești.

Joi a avut loc Adunarea Generală a AJF Gorj, prilej cu care s-a stabilit ce echipe vor evolua în campionatul județean al Ligii a 4-a. Cu această ocazie echipa fanion a Gorjului, Pandurii, care s-a retras din Liga 3, pentru că nu poate face transferuri, a fost primită în Liga 4. „Liga a 4 a va avea 14 echipe!  Hotărâre Comitet Executiv: Liga a 4 a va avea în componență 14 echipe! Alături de primele 12 cereri de înscriere, astăzi în Comitetul Executiv și Adunarea Generală a fost aprobate cererile de înscriere în Liga a 4 a ale echipelor CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu și AS Jupânești! Mult succes echipelor în noul campionat!”, a anunțat oficial joi Asociația Județeană de Fotbal care a stabilit deja datele la care vor debuta campionatele organizate de AJF. Liga 4 va debuta pe data de 11 septembrie iar Liga 5 va începe pe data de 18 septembrie.

Astfel, în Liga 4 Gorj vor juca, pe lângă cele zece echipe deja înscrise în sezonul trecut, respectiv, CSO Turceni, Internațional Bălești, Petrolul Bustuchin, Jiul Rovinari, Petrolul Stoina, Petrolul Țicleni, Minerul Mătăsari, Minerul Motru, Viitorul Negomir, Unirea Țânțăreni și echipele Vulturii Fărcășești, Gilortul 2 Tg Cărbunești, Pandurii Târgu Jiu și AS Jupânești.

Vizualizări: 1,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: