Stadionul se transformă din nou în şantier

Pentru următoarele zile Stadionul Municipal se va transforma din nou în şantier, deoarece vor fi executate aici lucrările obişnuite de renovare care se fac înaintea fiecărui debut de sezon. Cum săptămâna trecută nu se ştia faptul că Pandurii vor juca din nou în Liga I, Primăria Târgu Jiu, care este proprietarul stadionului, trebuie să facă urgent toate demersurile necesare pentru ca echipă să poată primi spectatorii în cele mai bune condiţii la meciul de vineri cu Unirea Urziceni.

Luat prin surprindere de evenimente, primarul Florin Cârciumaru a fost prezent în week-end la stadion, împreună cu mai mulţi directori de departamente din cadrul Primăriei Târgu Jiu dar şi cu oficiali de la Pandurii pentru a inspecta baza sportivă. Stadionul Municipal a fost deja omologat pentru meciurile de Liga I din noul sezon, urmând să fie pregătit corespunzător din toate punctele de vedere pentru primul meci programat săptămâna viitoare.

Primarul Cârciumaru a asistat şi la meciul dintre Pandurii şi Internaţional de vineri, luând loc în tribună alături de preşedintele Marin Condescu şi directorul general al SNLO Dan Burlan. Acesta a precizat că revine cu plăcere la meciurile Pandurilor după ce a aflat că echipa a revenit în prima ligă, retrogradarea de la finalul sezonului trecut aducându-i o mare amărăciune. „A fost o perioadă în care nu mai voiam să aud nimic de fotbal, nu am mai citit nici presa. Dar acum ne bucurăm cu toţii că echipa va juca din nou în prima ligă”, a precizat edilul care a inspectat Stadionul Municipal pentru a vedea care sunt problemele de rezolvat urgent pentru ca echipa să debuteze în cele mai bune condiţii în noul sezon de Liga I.

Pandurii vor debuta în turul ediţiei de campionat 2010-2011 vineri 23 iulie, de la ora 18:30, când au programat un meciul cu Unirea Urziceni.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: