Stănculete a dat raportul Consiliului de Administraţie al spitalului

Întreaga echipă managerială a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a dat la sfârşitul săptămânii trecute raportul în faţa Consiliului de Administraţie. Vasile Stănculete, managerul spitalului, şi-a expus în faşa membrilor toate realizările făcute încă de la venirea sa în fruntea unităţii dar şi punctele slabe. Membrii Consiliului de Administraţie s-au arătat mulţumiţi de raport și au declarat că aceasta a fost ultima şedinţă în componenţa actuală.

Directorii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au prezentat raportul activității de la preluarea conducerii unității până în prezent. Vasile Stănculete, managerul general al spitalului, a menționat că a primit aviz favorabil din partea membrilor Consiliului de Administrație. ”Am prezentat raportul activității mele de când am preluat conducerea spitalului, nu au fost probleme. Le-am spus membrilor din consiliu ce am făcut și ce mai am de gând să fac anul acesta pentru unitatea spitalicească pe care o conduc. Bineînțeles că întotdeauna există posibilități de creștere”, a declarat Vasile Stănculete.

Acesta a adus în discuție și câteva din proiectele de investiții pe anul 2012 în cazul în care va primi fondurile necesare de la minister. ”Îmi doresc o reparație capitală la tot spitalul 700, am demarat deja procedurile pentru schimbarea lifturilor care oricum sunt foarte vechi și trebuie înlocuite, reparații la centrala termică. Vreau să mut dispensarul TBC într-o nouă locație iar actuala locație să o punem la pământ dacă legea va permite acest lucru. Mai sunt multe de făcut dar la fel de multe am și făcut”, a adăugat managerul spitalului.

Valentin Popa: ”Mai sunt multe lucruri de făcut”

Valentin Popa, membrul Consiliului de Administrație al spitalului, a declarat că într-adevăr raportul de activitate al echipei manageriale a fost unul complet. Cu toate astea, mai sunt multe lucruri de făcut la spital. ”Mai sunt multe lucruri de făcut la spital dar comparativ cu ce am avut până acum, actuala echipă a făcut mai multe decât toți ceilalți la un loc. Am avut parte de mai multă aplecare și asupra bolnavilor și asupra cadrelor medicale”, a declarat Valentin Popa. Acesta a adăugat că aceasta a fost ultima ședință a Consiliului de Administrație în această formulă. ”După alegeri va fi o nouă componență a Consiliului de Administrație pentru că începe un nou mandat la Consiliul Județean”, a adăugat acesta.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: