Stănculete vrea să schimbe spitalul în 30 de zile de directorat

Medicul ginecolog Vasile Stănculete este de vineri manager interimar la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. El a fost numit în această funcţie, după ce Gheorghe Neaţă şi-a dat demisia în urma gravelor nereguli găsite la spital de Corpul de Control din Ministerul Sănătăţii. Stănculete promite că va face ceva pentru spital pentru că este corect şi imparţial. Mai mult decât atât susţine că nu a acceptat funcţia pentru bani, deoarece a condus ambulatoriul fără a primi vreun leu.

Medicul ginecolog Vasile Stănculete a fost numit vineri în funcţia de manager interimar  la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. Acesta a condus în ultimii ani ambulatoriul de specialitate din cadrul spitalului şi a fost susţinut pentru funcţia de manager interimar de mai mulţi colegi. „Se numeşte prin ordin medicul Vasile Stănculete în funcţia de manager interimar pentru o perioadă de 30 de zile la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu până când se va stabili forma de management care va fi impusă la această unitate spitalicească. Medicul a fost propus de mai multe persoane şi în urma unui interviu pe care l-am avut cu el, am decis că este persoana potrivită pentru a prelua interimatul la spital”, a spus Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Stănculete: Sunt corect, cinstit, imparţial şi incomod

Vasile Stănculete este pus pe treabă şi este sigur că va reuşi să facă ceva vizibil pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, pentru că este corect şi imparţial. „Eu vreau să fac să se vadă şi să rămână ceva după mine în aceste 30 de zile. Nu ştiu dacă voi reuşi să revoluţionez spitalul, dar vreau să fac lucrurile să se mişte. Dacă nu voi reuşi să fac ceva îmi dau imediat demisia. Am fost propus de mai mulţi colegi pentru această funcţie pentru că sunt un timp corect, imparţial, cinstit şi incomod”, a declarat noul director.

Nu vrea funcţie şi bani

Stănculete nu a acceptat funcţia pentru o situaţia financiară mai bună, pentru că ani de zile a fost şef la policlinică, fără a primi bani. „Eu nu am acceptat să fiu manager interimar pentru funcţie, pentru că nu am ţinut şi nu o să ţin niciodată de funcţie. Am acceptat pentru că vreau să fac ceva pentru spital aşa cum am reuşit cu policlinica. Nici banii nu mă interesează. Am condus policlinica fără bani, pentru că m-a rugat managerul şi mi-a spus că nu sunt bani pentru indemnizaţii de conducere şi am înţeles. Vreau să va spun şi faptul că  nu fac politică”.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: