Stângă: Discuţiile sunt în impas

Conducerea clubului Energia Pandurii nu a reuşit să satisfacă toate pretenţiile antrenorului Vasile Stângă. Acesta a cerut un buget mai mare pentru a se lupta la titlu în noul sezon şi buget pentru transferuri dar numai banii pentru transferuri îi pot fi asiguraţi în această perioadă de criză. Conducerea a evitat să vorbească de pretenţiile antrenorului dar oficialii speră ca acesta să înţeleagă că este vorba de o perioadă de criză şi să accepte oferta clubului. Azi este termenul limită la care este aşteptat răspunsul antrenorului, fiind posibilă şi o despărţire a lui Stângă de Energia.

Aflat la lotul naţional, Stângă nu pare decis să facă concesii chiar dacă susţine că nu are deocamdată alte oferte. Tehnicianul a arătat că se poate face performanţă şi la o echipă mică de provincie dar spune că nu poate mai mult doar cu vorbe aşteptând acum să poată completa echipa cu jucători de valoare.  „Discuţiile sunt în impas! Performanţă cu vorbe nu se poate face. Negocierile sunt în impas, eu am vorbit cu cei de acolo şi am transmis ce era de transmis”, a spus Stângă  care vrea neapărat trei jucători de valoare care nu vor veni gratis la Energia. Este vorba de Georgescu şi Novanc de la Steaua şi Stamate de la Baia Mare, discuţiile fiind avansate cu aceştia, Stângă explicând că aceştia nu vor aştepta la infinit şi e posibil să fie luaţi de alte echipe: „Nu pot să mă fac de băcănie să vorbesc cu oamenii şi apoi să le spun că nu ne permitem să-i luăm. Am lăsat-o în coadă de peşte, că nu ştiu sigur ce buget avem. Constanţa investeşte enorm de mult, Reşiţa la fel, tare îmi este că şi pe cei care îi vreau îi vor lua alţii”.

Stângă trebuie să dea azi răspunsul în ceea ce priveşte contractul său dar a lăsat să se înţeleagă că e dispus şi să se despartă de Energia dacă nu se doreşte performanţă cu adevărat: „Dacă nu se doreşte atacarea locului I, ne vedem fiecare de treaba noastră. Oricum, criză o să fie tot timpul”.

Ştiindu-se încă de anul trecut că va rămâne la Energia, echipele din prima ligă nu l-au mai ofertat pe antrenorul gorjenilor care în altă situaţia nu ar duce lipsă de oferte: „Nu am nicio ofertă. Toată lumea ştie că rămân la Târgu Jiu, însă nu ştiu ce să spun. Eu încep să nu mai fiu atât de convins că se poate rezolva. Îi înţeleg şi pe cei de la Complexul Rovinari, e foarte greu ca un sponsor să ţină trei echipe”.

Preşedintele secţiei de handbal e optimist şi crede că problema se va rezolva, la fel ca şi transferurile. Gore Popescu spune că vrea performanţă dar în acelaşi timp recunoaşte că e o perioadă dificilă pentru club: „Încercăm să facem echipă de cupe europene. Cred că vom şi reuşi. Din păcate, totul este legat de bani pentru că este o vreme grea de criză. Dar e sigur că ne dorim să facem performanţă”.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: