Stângă: „E războiul preşedintelui nu al nostru“

Jucători de la Pandurii par să fie liniştiţi chiar dacă Sandu anunţă pe toate posturile că va dezafilia echipa. Ameninţările lui Mircea Sandu nu par să-i impresioneze pe componenţii lotului care spun că au încredere în preşedintele Marin Condescu.

Reporter: Mircea Sandu a scos iarăşi pe tapet dezafilierea Pandurilor, cum văd jucătorii această situaţie?

Florin Stângă:  Sincer, şi noi discutăm în vestiar despre acest lucru, ne apasă puţin dar eu personal am încredere în domnul preşedinte Condescu şi nu cred că se va întâmpla aşa ceva. Până acum dânsul nu ne-a dezamăgit şi nu cred că o va  face de acum înainte.

Rep.: E un război prea dur, ce credeţi?

F.S.: Nu ştiu, cred că e războiul domnului preşedinte, nu al nostru. Războiul nostru e acela care trebuie să-l desfăşurăm pe teren între noi jucătorii şi restul nu cred că ar trebui să ne intereseze pe noi.

Rep.: Dar ar putea avea repercusiuni şi asupra voastră? Prin arbitraje ostile de exemplu?

F.S.: Nu cred, pentru că arbitrii noştri sunt competenţi şi îşi doresc să arbitreze corect iar noi ne dorim să jucăm toate meciurile pe teren. Deci nu cred că ne poate influenţa cu ceva atitudinea arbitrilor.

Rep.: Ce veţi face dacă totuşi se va întâmpla ca Pandurii să fie dezafiliată?

F.S.: Eu am mai spus, avem mare încredere şi nu cred că îşi va permite domnul preşedinte Condescu să lase acest judeţ fără echipă în Liga I. Nu cred acest lucru şi nu cred că e posibil aşa ceva. Sunt convins că domnul preşedinte ştie ce are de făcut mai bine, a purtat atâtea războaie nu numai cu domnul Mircea Sandu sau numai în fotbal ci şi cu alţi conducători din alte domenii, politică sau minerit, acolo unde este implicat. Nu a pierdut niciodată şi nu cred că o ca face nici acum.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: