Tribuna s-a prăbuşit cu suporterii în timp ce sărbătoreau

Imagini horror au fost transmise luni de agenţiile de presă din Olanda, de pe un stadion foarte cunoscut din prima ligă. O tribună s-a prăbușit în timp ce suporterii sărbătoreau victoria alături de jucători.

Imaginile cu suporterii lui Vitesse Arnhem la Nijmegen au devenit repede virale și au fost distribuite chiar și la ore bune după finalul meciului care s-a încheiat cu victoria oaspeților. Vitesse, echipă pe care Petrolul a eliminat-o din Europa League, sub comanda lui Cosmin Contra, a învins-o duminică pe Nijmegen, scor 1-0.

Bucuria a fost mare la finalul partidei, doar că tribuna în care se aflau suporterii a cedat şi s-a înclinat. Jucătorii s-au temut de ce e mai rău, însă au continuat să cânte alături de fani, după ce și-au dat seama că ultrașii au tras doar o sperietură zdravănă.

Momentul incredibil le-a adus aminte românilor de perioada în care Claudiu Răducanu juca la Espanyol. Atunci, fostul atacant le-a aruncat fanilor din galerie tricoul, tribuna a cedat, dar fanii au scăpat doar cu răni ușoare.

Vizualizări: 1,123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: