Staţiunea Săcelu, deschisă pe 1 iunie

Staţiunea Săcelu este pregătită să primească turiştii din toată ţara, anunţă reprezentanţii Bazei de Tratament. Staţiunea îşi deschide porţile de la 1 iunie, iar turiştii vor avea la dispoziţie circa 200 de locuri de cazare. Şeful Bazei de Tratament de la Săcelu, Ştefan Cherciu, a declarat că începând cu acest an este funcţională şi cantina.

Veste bună pentru gorjeni şi pentru turiştii din întreaga ţară! Staţiunea Săcelu îşi deschide porţile la 1 iunie şi vine în întâmpinarea turiştilor cu patru bazine de apă minerală terapeutică şi peste 200 de locuri de cazare. Primarul localităţii, Forin Jurebie, spune că plaja a fost renovată în urmă cu doi ani şi că preţul biletelor va rămâne la fel ca anul trecut. „Complexul Energetic Oltenia deţine plaja şi baza de tratament aşa că ei vor stabili tarifele, dar cred că vor rămâne la fel, 7 lei biletul pentru adulţi şi 3 lei pentru copii. Noi vom purta discuţii ca cetăţenii care au domiciliul în Săcelu să intre gratis, aşa a fost dintotdeauna. Cât priveşte locurile de cazare, CEO are în jur de 200 şi mai sunt alte 200 pe la diferite pensiuni”, a declarat Florin Jurebie, primarul din Săceu.

Ştefan Cherciu, şeful Bazei de Tratament Săcelu, a precizat ieri că începând cu anul acesta, în staţiune va funcţiona şi cantina amenajată la standarde europene. Preţul unui meniu la cantină va fi de 22 de lei. „Suntem aproape de a finaliza lucrările pentru începerea sezonului. Am dat drumul şi la cantină, este o cantină modernă care funcţionează foarte bine, condiţii foarte bune, eu zic că e una din cele mai bune cantine din judeţ pentru că e făcută după ultimele standarde. Preţul unui meniu va fi de 22 de lei”, a spus Ştefan Cherciu, şeful Bazei de Tratament Săcelu. Acesta a precizat şi faptul că în acest sezon sunt aşteptaţi circa 1.700 de mineri care vor veni să se trateze la Săcelu.

AFECŢIUNI

Principalele afecţiuni care pot fi tratate la Băile Săcelu sunt cele reumatismale, inflamatorii, osteoporoza, pareze uşoare şi paralizii, ginecologice, ale aparatului respirator, digestive, hepato-biliare şi renale.

Vizualizări: 199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: