Ştiinţa Turceni, meci dificil cu Vulturii Fărcăşeşti

Liderul Ligii a patra Gorj, Ştiinţa Turceni, va avea un meci dificil duminică în încercarea de a păstra prima poziţie a clasamentului. Fotbaliştii de la Turceni se vor deplasa duminică la Fărcăşeşti pentru meciul cu Vulturii, programat pe terenul Comunal din localitate cu începere de la ora 13:00.

După cinci etape din Liga 4, Ştiinţa Turceni conduce în Campionatul Judeţean Gorj, având maxim de puncte. Fără nici un pas greşit în acest sezon, jucătorii de la Turceni vor încerca să îşi păstreze invincibilitatea dar şi prima poziţie din clasament şi după meciul din etapa a şasea când se deplasează la  Fărcăşeşti pentru meciul cu cea de-a  şasea clasată, Vulturii Fărcăşeşti, formaţie care a acumulat opt puncte în clasament.

Vulturii Fărcăşeşti - Ştiinţa Turceni va fi unul dintre derby-urile etapei a şasea pentru că un alt derby, poate mai interesant decât cel din lupta pentru prima poziţie este cel de la Rovinari dintre Jiul, o altă echipă neînvinsă în acest sezon, şi fostul lider Petrolul Bustuchin. Jocul între ocupantele locurilor doi şi trei se va disputa duminică, pe Stadionul Tineretului din Rovinari, cu începere de la ora 13:00.

La egalitate de puncte cu Petrolul Bustuchin se mai află acum şi CS Novaci, care va juca duminică în deplasare la Ştiinţa Flacăra Roşia de Amaradia, dar şi Parângul Bumbeşti Jiu care duminică joacă în deplasare la Internaţional Băleşti.

Duminică este programată şi etapa a opta din Liga 5 judeţeană, cele zece meciuri fiind programate cu începere de la ora 12:00.

Galerie foto



Vizualizări: 737

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: