Știri din România. Adevărate

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au împăcat iar. Data viitoare să vorbească și ei cu un preot să le oficializeze divorțul, că probabil e blestemat și de aia nu ține niciodată prea mult.

Finala de la ”Românii au talent” mi-a confirmat o statistică pe care o bănuiam de mai mult timp: din patru români cu talent, trei sunt câini.

Încurajat de succesul dresorului, Dan Voiculescu vrea să participe și el la viitoarea ediție a show-ului ”Românii au talent”, cu un număr de dresură cu Badea, Gâdea și Oana Stancu.

În gara din Arad a fost descoperit un proiectil din Al Doilea Război Mondial. Asta nu-i nimic. În câteva sate din județ a fost descoperit recent chiar Al Doilea Război Mondial.

O fostă membră PRM îl acuză pe Vadim Tudor că a violat-o psihic. Fiind vorba despre Vadim, credem mai degrabă că a fost un viol psihiatric.

Un bistrițean s-a așezat în fața coloanei oficiale a lui Traian Băsescu. Antena 3 jubilează: Băsescu are probleme la coloană!

Numerele extrase duminica trecută la loto au fost: 9, 29, 45, 5, 3, 11. Slab! Numerele corecte, care ar fi trebuit să se extragă duminică la loto, sunt: 7, 13, 25, 31, 1, 48.

Mâna dreaptă a lui Dan Diaconescu, senatorul Tudor Barbu, pleacă din PPDD. În curând, Dan Diaconescu va ajunge singurul membru al partidului. După care partidul se va supăra și el, iar PP va pleca din DD.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: