Stiri pe scurt

Arrieta a fost vizitat de spanioli la Târgu Jiu

Atacantul spaniol din lotul pandurilor, Ibon Perez Arrieta, a fost vizitat ieri de o echipă a televiziunii spaniole Canal Plus, un canal dedicat exclusiv fotbalului după cum a precizat jucătorul. Reporterii spanioli au realizat un amplu reportaj cu jucătorul pandurilor. Arrieta a vorbit cu reporterii televiziunii spaniole despre modul cum a ajuns din Anglia la Târgu Jiu, despre cum s-a acomodat la Pandurii şi cum a reuşit să înveţe puţin limba română, spunând chiar fraze în limba română pentru românii din Spania, acolo unde se va transmite emisiunea realizată la Târgu Jiu. (C.D.)

Rus şi Tilincă, la meci la CFR

Doi dintre jucătorii echipei Pandurii au fost miercuri prezenţi la Cluj la jocul cu AS Roma al CFR-ului.  Minteuan i-a invitat la meci pe foştii colegi Alin Rus şi Tilincă, ambii „panduri” fiind în refacere la Cluj după accidentările suferite recent: „Am stat chiar la tribuna oficială şi a fost altfel să vezi pe viu un astfel de meci, mai ales că a fost o atmosferă frumoasă. A fost prima dată când am stat în tribună la un meci al CFR-ului. Tribunele cântau continuu, era o atmosferă de Liga Campionilor de cea mai înaltă calitate. Am fost impresionat de jocul Romei, e păcat şi de ocaziile care le-a avut CFR, dar e mai greu în Liga Campionilor”, a mărturisit ieri Tilincă, atacantul evoluând în trecut pentru CFR în cupele europene.

Fundaşul Alin Rus a fost şi el la meci împreună cu fiul său Marco, mărturisind că a fost pentru prima dată la un joc de Liga Campionilor: „Am fost pentru prima dată la un meci de acest gen, nu am mai văzut pe viu meciuri de Liga Campionilor. Mi-a plăcut meciul în sine pentru că ambele echipe au jucat bine cu un plus pentru Roma”. (C.D.)

Rus a scos piciorul din ghips

Fundaşul Alin Rus nu mai are piciorul imobilizat în ghips, acesta renunţând la ghips de câteva zile şi începând deja recuperarea la Cluj: „Am scos gipsul deja de sâmbătă şi acum totul e bine, nu mă mai doare. Fac recuperare aici la o clinică din Cluj. Voi reveni marţi la Târgu Jiu şi mai rămân câteva zile, doar până vom pleca în vacanţă. Deocamdată mă plictisesc aici pentru că mă ocup mai mult de Marco, îl duc la grădiniţă şi îl iau”, a precizat ieri Alin Rus. Aflat şi el în perioada de recuperare după o operaţie la claviculă, Cosmin Tilincă a precizat că va mai continua tratamentul în paralel cu unele exerciţii pentru recuperare: „Au trecut două săptămâni de la operaţie şi trebuie să fac acum un tratament şi recuperarea. Nu fac decât mişcări speciale ale articulaţiei umărului pentru a se reface şi muşchii. Cred că din ianuarie încep şi forţă din nou pentru că s-au mai atrofiat muşchii”. (C.D.)

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: