Meci dramatic pentru Simona Halep la debutul în 2021

Meciul dintre Simona Halep şi  Ashleigh Barty  s-a încheiat cu victoria româncei, scor 3-6, 6-1, 10-8, după un joc spectaculos. Simona a câștigat dramatic primul meci din 2021, după o revenire superbă după ce a fost condusă în primul set.

Simona Halep (România, 2 WTA) a învins-o vineri pe Ashleigh Barty (Australia, 1 WTA), scor 3-6, 6-1, 10-8 la demonstrativul „Day at the Drive” de la Adelaide.

Simona Halep reuşeşte astfel o victorie importantă în fața liderului mondial Ashleigh Barty. Deși meciul s-a desfășurat în cadrul unui turneu demonstrativ, Simona a luptat pentru fiecare punct în super tie-break și a fructificat prima minge de meci, pe propriul serviciu, după o oră și 7 minute de joc. Simona Halep a fost mai puternică decât liderul clasamentului WTA în primul meci din 2021. Jocul Simonei a fost extrem de promițător în vederea turneelor ce urmează la Melbourne Summer Series și Australian Open.

Halep a revenit spectaculos în fața lui Barty, după ce românca nu a avut nicio șansă pe serviciul adversarei în primul set. Simona a făcut însă spectacol în actul secund, realizând două break-uri. Super-tie-break-ul a avut un final dramatic, dar Simona a rămas concentrată și a obținut o victorie de orgoliu.

Vizualizări: 1,954

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: