Flavius Stoican şi-a îndeplinit obiectivul la Târgu Jiu

Numit în mare grabă în vara anului trecut pe banca echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, antrenorul Flavius Stoican a dezvăluit recent faptul că şi-a îndeplinit deja obiectivele. Pe lângă salvarea de la retrogradare, conducerea i-a mai stabilit un obiectiv nescris pe care deja l-a îndeplinit, să bată Pandurii.

Aflată acum pe loc de play-off în Liga 2, ACS Viitorul Târgu Jiu nu a avut, la început de sezon, astfel de intenţii, obiectivul pe care l-a aflat antrenorul Flavius Stoican la numirea sa fiind unul mai modest, salvarea de la retrogradare. Din acest punct de vedere echipa sa nu îşi mai poate face probleme şi Stoican poate da curs liniştit ofertei celor de la Poli Iaşi pentru că şi-a îndeplinit ambele obiective de la Târgu Jiu.

Tehnicianul a recunoscut recent, la Radio Infinit, că un obiectiv nescris, pe care l-a aflat ulterior, a fost deja îndeplinit, acela de a bate Pandurii Târgu Jiu în meciul direct: „Eu, când am venit la echipă, la Viitorul, obiectivul era, din ce am discutat şi am vorbit cu conducerea, salvarea de la retrogradare şi menţinerea în Liga 2. Din ce-am discutat şi am simţit, un obiectiv al echipei, obiectiv nescris să zic aşa, cum nici celălalt nu era scris,  a fost să batem pe cei de la Pandurii. Eu mi-am dorit foarte mult şi am şi realizat acest obiectiv”.

Cu punctele acumulate deja în prima parte a sezonului Stoican şi-a îndeplinit primul obiectiv şi a reuşit şi să bată Pandurii, e adevărat destul de greu şi cu ajutorul arbitrilor care au acordat echipei sale un penalty inventat în ultima secundă de joc. În retur nu se ştie însă dacă tehnicianul mai poate păstra toţi jucătorii, Dragu şi Cioiu antrenându-se săptămâna trecută separat de echipă, la Târgu Jiu cu fostul lor antrenor de la juniori, Constantin Andriucă, iar în cursul acestei săptămâni antrenorul de juniori având la pregătire pe stadion alţi doi jucători din lot, Moga şi Trancă.

Cerinţa adresată antrenorului Stoican de conducerea  clubului arată clar că fosta conducere de la Energeticianul, acum la ACS Viitorul, nu uită că Pandurii a învins în urmă cu doi ani, la Petroşani, şi a contribuit astfel la retrogradarea formaţiei susţinute de Nicolae Sarcină.

Galerie foto


Vizualizări: 14,033

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: