ACS Viitorul a lăsat Reşiţa fără suporteri după un meci cu opt goluri

ACS Viitorul a produs surpriza etapei în faţa celor de la CSM Reşiţa în meciul disputat în deplasare. Oaspeţii s-au impus cu scorul de 7-1 în faţa uneia din echipele bine clasate în prima parte a campionatului şi au făcut galeria reşiţenilor să plece de la meci.

Fotbaliştii de la ACS Viitorul s-au impus clar în deplasare la Reşiţa cu scorul de 7-1. Elevii lui Cristian Lupuţ au reuşit şi scorul etapei până acum, fiind greu de crezut că se vor mai marca opt goluri în meciurile rămase de jucat din etapa a 10-a.

Oaspeţii de la ACS Viitorul au deschis scorul din minutul 11 după un contraac finalizat cu o centrare de pe stânga, Victoraş Astafei i-a luat faţa adversarului la limita careului mic şi a trimis plasat pe lângă portarul Zimmermann.  Din minutul 17 scorul a devenit  0-2 când după un nou contraatac al Viitorului, Zimmermann a alunecat în încercarea de a bloca şi Vasile Pop a trimis în poartă.

Gazdele de la CSM Reşiţa au părut să revină în joc după ce, în minutul 19, Daniel Ene a reluat cu capul din 8 metri, la colţul scurt şi l-a învins pe Moga. Dominarea a fost scurtă pentru că oaspeţii au mai înscris până la pauză, scorul devenind 1-3 din minutul 43 când Astafei şi Pop au pus în dificultate apărarea Reşiţei şi au obţinut un penalty. Vasiu a faultat iar  Vasile Pop a transformat uşor lovitura de pedeapsă. La pauză ACS Viitorul a intrat în avantaj la cabine iar în repriza a doua a continuat să înscrie.

Din minutul 52 Viitorul a majorat avantajul, scorul devenind 1-4  după ce Vasile Popa executat direct pe poartă, la colţul scurt, o lovitură liberă, Zimmermann fiind surprins de execuţie. După doar câteva minute ACS Viitorul s-a distrat din nou cu apărarea celor de la Reşiţa şi scorul a devenit 1-5, Victoraş Astafei şutând din 4 metri printre picioarele lui Zimmermann.

Reşiţa  a fost umilită pe teren propriu de cei de la ACS Viitorul rămânând şi fără galerie la teren. În minutul 71, la scorul de 1-6, Alexandru Gîrbiţă a şutat plasat pe lângă Zimmermann iar galeria Reşiţei le-a strigat jucătorilor lui Doană: ”Ruşine! Reşine”, apoi suporterii şi-au strâns bannerele şi au pleacat de la stadion.

Şi pentru ca umilinţa gazdelor să fie deplină, oaspeţii au mai înscris o dată şi după plecarea fanilor reşiţeni, în minutul 87 fiind stabilit scorul final, 1-7 după o centrare de pe dreapta, în centrul careului, la care Alexandru Bădăuţă a îndeplinit o formalitate, cu latul, din 7 metri.

CSM Reşiţa – ACS Viitorul Târgu Jiu 1-7

Stadion: ”Mircea Chivu” (Reşiţa - Caraş Severin);

CSM Reşiţa: Zimmermann (cpt.) - Musteţa, Vlădia, Vasiu, Banac - Danci, Poiană - Săulescu, Dat, Vădrariu - D. Ene

Rezerve: Horvat - Caragea, Gab. Lazăr, L. Acka, Cioablă, Velici, M. Coman. antrenor: Leontin Doană

ACS Viitorul: Moga - Dunca, Oros (cpt.), Yabre, Andr. Dragu - Chiorean, Prejmerean - Cioiu, Vas. Pop, Gîrbiţă - Astafei

Rezerve: Anca-Trip - Bădăuţă, Chelariu, Porumb, Parnău, Zaborowski, Vl. Rusu. Antrenor: Cristian Lupuţ.

Arbitru: Mircea Ardelean (Arad); Asistenţi: Călin Cimponeriu (Lugoj) şi Chiţoiu Andrei Nicolae (Timişoara); Rezervă: Sergiu Popa (Aiud); Observatori: Ioan Mureşan (Timişoara) şi Cristian Emil Gîţ (Deva).

Vizualizări: 1,966

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: