Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Stoican: Nu poți fi liniștit nici la 3-0, ştiam că va fi un meci dificil

Antrenorul Flavius Stoican a condus echipa din tribună la meciul cu Pandurii, el fiind suspendat două etape după meciul de la Buzău. ACS Viitorul a urcat pe loc de play-off după victoria din derby-ul cu Pandurii, dar Flavius Stoican recunoaşte că echipa sa putea chiar să piardă puncte.

Despărțite de 12 puncte în clasament, ACS Viitorul și Pandurii au oferit un joc electrizant, cu șapte goluri, decis la ultima fază, dintr-un penalty controversat. Viitorul s-a impus cu 4-3 și a urcat pe loc de play-off, dar antrenorul acesteia a recunoscut la final că putea pierde două puncte fără penalty-ul din ultimele secunde.

Echipa lui Stoican, care în minutul 32 conducea cu 3-0 și părea că va face scor fluviu cu ultima clasată din Liga 2, a avut nevoie de un penalty pentru a se impune, tehnicianul fiind de părere că scorul putea fi mai mare pentru echipa sa dar la fel de bine ACS Viitorul putea să şi piardă: „Păcat că nu am știut să gestionăm rezultatul, după ce am condus cu 3-0. Puteam să avem un scor mai mare, puteam să şi pierdem două puncte, dar important e că am câștigat în cele din urmă, fiindcă victoria ne-a dus pe loc de play-off. Știam că nu va conta diferența din clasament dintre cele două echipe și că va fi un meci dificil. E o victorie meritată, o victorie pe care ne-o doream din suflet. Am văzut determinare, goluri multe, a fost un spectacol pe teren. Ceea ce mă nemulțumește e că am tratat cu superficialitate anumite faze și că nu poți fi liniștit nici la 3-0. Trebuie să învățăm din aceste meciuri”.

Acesta a urmărit meciul din tribună, după suspendarea de două etape primită în meciul restant de la Buzău, pierdut de ACS Viitorul cu 2-1, în urmă cu 10 zile.

Flavius Stoican a fost ultimul antrenor care a pregătit Pandurii Târgu Jiu în Liga 1. În sezonul 2016-2017, echipa fanion a Gorjului a retrogradat, după ce a primit gol în minutul 90+4 al partidei de la Botoșani. Acum, Stoican și-a învins la fel fosta echipă, cu un gol marcat în ultimele secunde și o lasă pe Pandurii în continuare pe ultimul loc în Liga 2.

Vizualizări: 322

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: