Găman a pierdut doi jucători după amicalul de la Târgu Jiu

Lider în serie în Liga 3, CSO Filiaşi a rămas fără doi dintre jucători după amicalul disputat săptămâna trecută la Târgu Jiu. Antrenorul Flavius Stoican a pus ochii pe doi dintre jucătorii pe care antrenorul  Mario Găman i-a folosit la acel joc şi i-a şi transferat la ACS Viitorul.

CSO Filiaşi a susţinut vineri cel de-al treilea joc de verificare din această perioadă precompetiţională, iar luni doi dintre jucătorii din lotul folosit la meciul cu ACS Viitorul erau prezentaţi ca fiind transferaţi de echipa lui Flavius Stoican.

Elevii lui Mario Găman au pierdut cu 3-2 amicalul cu Viitorul de la Târgu Jiu, dar au dominat o mare parte din meci şi şi-au dat autogol pe final de joc.

Impresionat de doi dintre tinerii din lotul celor de la Filiaşi, Flavius Stoican le-a propus să joace pentru echipa sa, iar luni aceştia au şi semnat cu ACS Viitorul.  Este vorba de Răzvan Vulpe și Vlăduț Buțurcă, ambii jucători născuți în 2002, Stoican precizând că evoluţiile bune ale celor doi din amicalul disputat contra doljenilor l-au determinat să-i transfere.

În ceea ce priveşte lotul celor de la Filiaşi, acum acesta va avea nevoie de completare, Găman având la dispoziţie mai bine de o lună pentru a definitiva lotul. „Chiar dacă am pierdut cu Viitorul, pot spune că sunt foarte mulţumit de atitudinea băieţilor mei. A fost total diferită faţă de cea din jocul cu Universitatea II Craiova. Ambele goluri ale noastre au fost marcate de Eduard Dina. Unul a fost din penalti, celălalt dintr-o fază fixă. A fost un antrenament foarte bun, cu un adversar de valoare “, a declarat antrenorul Mario Găman, pentru GdS.

Amicalul de la Târgu Jiu a fost cel de-al treilea joc de verificare pentru CSO Filiaşi în timp ce echipa lui Stoican se afla la finalul pregătirii. Următorul amical al doljenilor va avea loc sâmbătă, 13 februarie, la Slatina, cu CSM Iiar ACS Viitorul Târgu Jiu va juca joi primul meci oficial din acest an, în Cupa României.

Vizualizări: 571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: