Primul amical la Târgu Jiu pentru Pandurii

Pandurii Târgu Jiu are programat pentru miercuri primul joc de verificare pe care echipa îl dispută la Târgu Jiu. Gorjenii primesc vizita uneia dintre cele mai în formă echipe din Liga 2, CSM Slatina, neînvinsă în meciurile amicale disputate până acum.

Jucătorii echipei Pandurii au reluat de marţi antrenamentele la Târgu Jiu iar miercuri au în programam cel de-al şaselea amical din perioada de iarnă şi primul programat la Târgu Jiu.

Celelalte cinci jocuri de verificare s-au jucat pe terenurile din Timişoara, în cadrul cantonamentului centralizat de 14 zile al gorjenilor. În urma acestui stagiu din Banat, antrenorul Călin Cojocaru s-a declarat mulţumit de pregătirea echipei chiar dacă rezultatele nu au fost foarte bune. La ultimul amical cu Ripensia elevii săi au marcat de patru ori dar au şi primit uşor patru goluri, aspect care l-a nemulţumit pe antrenorul timişorean care a constatat cî are o serie de probleme în apărare: „Pe faza defensivă stăm foarte rău. Avem foarte mult de muncă la acest aspect. Știu că este oboseala acumulată. Am încărcat foarte mult fizic în acest cantonament, pentru că noi primul meci îl avem abia în data de 28 februarie. Avem până atunci timp să reglăm unele aspecte. Dar mă deranjează poziționarea echipei pe faza defensivă, unde greșim foarte mult. Practic, anulăm munca pe faza ofensivă cu greșelile pe faza defensivă”.

Pandurii a înregistrat până acum în meciurile de verificare două victorii, un rezultat de egalitate şi două eşecuri.

Vizualizări: 598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: