Gabriel Dodoi și-a regăsit pofta de gol

Fostul golgheter de la Pandurii, Gabriel Dodoi, a revenit la Târgu Jiu la începutul acestui sezon cu poftă de gol. După ce n-a convins la CFR, Sepsi sau Rapid, Dodoi a ajuns la concluzia că acasă se simte cel mai bine şi a ajuns la patru goluri marcate pentru gorjeni.

În meciul cu CSM Slatina, gazdele au deschis scorul după doar 75 de secunde de la primul fluier al arbitrului, prin Cătălin Vaida, iar Gabriel Dodoi a majorat scorul în minutul 87, după ce mai ratase câteva mari ocazii.

Pandurii l-a relansat de fiecare dată pe Dodoi, după ce acesta a trecut pe la CFR Cluj, Sepsi, Rapid și CSM Reșița în ultimii doi ani.

Pentru Gabriel Dodoi, revenirea la Pandurii, echipă care l-a format, a fost de fiecare dată de bun augur. După meciuri reușite în tricoul gorjenilor Dodoi a prins transferuri la echipe importante, însă nu s-a adaptat la noile echipe. ”E clar că, aici, la Târgu Jiu, mă simt cel mai bine, de ce să neg asta. Am marcat patru goluri, sper să mai marchez până la final şi să-mi fac treaba cât mai bine. Echipa crește de la meci la meci şi sper să continuăm pe aceeaşi linie”, a spus atacantul Gabriel Dodoi, la finalul partidei cu CSM Slatina, meci pe care l-a considerat dificil: „Cu Slatina a fost un joc greu, fiindcă am întâlnit o echipă bună, care joacă fotbal. Dar și noi am practicat un joc bun şi cred am meritat victoria. Mergem miercuri la Recea să obținem punct sau puncte”.

Dodoi a jucat în 8 din cele 12 partide disputate pe teren în actuala stagiune din Liga 2 de către Pandurii şi a marcat de patru ori. După 13 etape, gorjenii ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii 2, la egalitate de puncte, 7, cu Aerostar Bacău, care are un golaveraj superior.

Vizualizări: 443

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: