Stoican vrea un adversar din Liga 2 în Cupa României

ACS Viitorul Târgu Jiu va afla marţi cu cine va juca în Cupa României, la începutul lunii februarie. FRF a programat pentru marţi tragerea la sorți, iar antrenorul Flavius Stoican a precizat că  și-ar dori un adversar de eșalon secund.

FRF a programat pentru marţi tragerea la sorți a meciurilor din Cupa României, acolo unde Flavius Stoican a precizat că și-ar dori un adversar de eșalon secund.

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a reunit luni şi a efectuat deja testele medicale şi un prim antrenament. Prima şedinţă de pregătire din noul an a avut loc pe terenul sintetic amenajat de clubul Pandurii Târgu Jiu în urmă cu trei ani, semn că cele două echipe au început anul în relaţii de colaborare.  Juniorii celor de la Pandurii, pentru care s-a amenajat acest teren, au ales să se pregătească pe un colţ al terenului pentru a permite lui Stoican să facă antrenament cu echipa. Rămâne de văzut ce se va întâmpla după ce ambele echipe de seniori vor dori să se antreneze pe terenul sintetic, terenul de antrenament cu iarbă naturală fiind impracticabil din cauza ploilor.

Flavius Stoican este acum  cu gândul la meciul din optimile Cupei României, unde spune că ar dori un adversar din Liga 2. „Avem mai multe amicale până la meciul din Cupa României, care e cel mai important, fiind primul joc oficial. Sincer, mi-aș dori o echipă de eșalon secund în această fază, dar și dacă vom juca cu una de Liga 1, vom face tot posibilul să ne calificăm în sferturi. Indiferent cu cine vom juca, trebuie să avem atitudine, fiindcă apoi ne așteaptă şase jocuri importante din sezonul regulat din Liga 2”, a declarat antrenorul originar din Mehedinți pentru liga2.ro.

Stoican a stabilit programul amicalelor şi cantonamentul, echipa urmând să se pregătească de la finalul acestei săptămâni în cantonament la Sânmartin, lângă Oradea.

Vizualizări: 384

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: