Adrian Roşu: Nu va fi o problemă să îndeplinim obiectivul

Conducerea secţiei de baschet a CSM Târgu Jiu nu este îngrijorată de absenţa rezultatelor din debutul acestui sezon. Şeful secţiei de baschet a clubului, expertul Adrian Roşu, crede că echipa a avut un program dificil la început de sezon şi că bugetul actual nu avantajează deloc clubul în comparaţie cu alte echipe.

Fostul baschetbalist Adrian Roşu conduce secţia de baschet a CSM Târgu Jiu şi este optimist în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare în acest sezon.

Oficialul consideră că obiectivul echipei sale va fi îndeplinit fără probleme, chiar dacă debutul în acest sezon nu a fost cel mai bun.

În ceea ce priveşte prestația echipei la ultimul turneu și cât de mult au contat absenţele din lot, Adrian Roşu a precizat pentru Accent în Gorj că lipsa unor jucători de bază nu poate fi invocată: „Despre meciul cu Piteşti nu aş dori să vorbesc. A fost un meci slab pentru noi din toate punctele de vedere. Eu consider că dacă am da vina pe lipsa celor trei, ar fi doar nişte scuze pentru jocul nostru. Dacă lipsa lor ar fi contat atât de mult, s-ar fi văzut şi în meciul cu Sibiul”. În ceea ce priveşte faptul că CSM Târgu Jiu are un singur succes în LNBM, expertul sportiv spune că nu este îngrijorat: „Nu mă îngrijorează deloc faptul că avem o singură victorie, deoarece cred în lotul pe care l-am format şi, până acum, ne-am lovit doar de echipele puternice. Bugetul, într-adevăr, contează, dar nu este cel mai important. Noi, cu bugetul pe care îl avem momentan, am reuşit să compunem o echipă bună, dar, sincer, nu cred că va fi o problemă să îndeplinim obiectivul. Eu chiar cred că vom ocupa un loc mult mai bun în clasament”.

CSM Târgu Jiu a reuşit o singură victorie în cele şase meciuri disputate până acum în Liga Naţională, majoritatea acestora fiind jucate în compania primelor clasate.

Vizualizări: 212

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: