Străinii au dat ţeapă, miza pe români

Degeaba a asteptat Grigoras in Poiana Brasov sa-i vina atacantii minune. Cei doi israelieni, un ucrainean dar si un macedonean nu au mai ajuns in cantonamentul pandurilor. Antrenorul a fost nevoit sa apeleze de urgenta la 4 tineri lasati initial acasa. În plus Grigoraş aşteaptă un atacant român acum iar, în acest caz, campania de transferuri ar fi cam gata.

Grigoraş nu se mulţumeşte doar cu Lemnaru şi Matulevicius şi mai cere un vârf pur sânge. Pistele din străinătate au căzut însă pentru moment aşa că antrenorul îşi focalizează atenţia spre un jucător din ţară.

Străinii au uitat drumul spre Poiană

Lui Grigoraş îi se promisese că vor veni în Poiana Braşov câţiva atacanţi străini în probe. Antrenorul primise şi referinţe foarte bune despre ei aşa că aştepta să-i vadă la lucru în amicalele cu Bistriţa şi Orhei. Cei doi israelieni însă au cerut bani mai mulţi pentru a veni iar gorjenii au renunţat la aducerea lor. „Din păcate cei doi israelieni, un ucrainean şi macedoneanul nu au mai apărut aşa că am renunţat la ei. Să sperăm că până se termină cantonamentul vom reuşi să mai aducem un jucător, şi, dacă reuşim să aducem un vârf de atac, ar fi ok”, spune antrenorul care a renunţat pentru moment la pistele străine şi mizează pe un jucător din România. „Avem o soluţie şi din ţară dar să vedem dacă se poate şi realiza. Deocamdată mă abţin de la a pronunţa vreun nume dar să sperăm că-l vom putea aduce, ar fi un câştig pentru noi”, mai zice antrenorul.

A chemat garda tânără

Ca să completeze lotul subţire numeric, Grigoraş a apelat de urgenţă la câţiva din tinerii pe care îi lăsase iniţial acasă ca să se antreneze sub comanda lui Sorin Vintilescu. Astfel Roberto Dumitru, Voinea, Lupu sau Oiţă au ajuns deja la Poiana Braşov şi s-au alăturat colegilor. „Au mai venit câţiva jucători tineri pe care i-am lăsat în primă fază la Tg-Jiu pentru a putea să văd la lucru alţii. Nemaisosiind străinii am adus 4 tineri pe care îi aveam în vizor dar pe care nu i-am luat iniţial pentru că nu puteam să merg cu 32 de jucători în cantonament şi, în plus, vroiam să-i văd la lucru pe alţii pe care nu-i cunoşteam”, a confirmat antrenorul. Grigoraş nu renunţă însă la ideea de a-i împrumuta pe aceşti jucători, alături de Tătaru, Avramescu, Unguru sau Neagu, la echipe din liga secundă.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: