Ştrandul din Turceni nu a fost concesionat

Autorităţile locale din Turceni nu au reuşit să concesioneze noul ştrand din localitate. Comisia întrunită ieri la sediul primăriei, care trebuia să decidă cine va prelua spaţiul de agrement, nu a fost de acord cu concesionarea acestuia. Comisia a stabilit ca ştrandul să fie concesionat abia după ce se va face racordarea la reţeaua de energie electrică.

Comisia întrunită ieri la primăria Turceni a decis ca noul ştrand să nu fie concesionat deocamdată. Autorităţile locale sperau să predea amplasamentul unei societăţi care să se ocupe de aici înainte de amenajarea şi gestionarea ştrandului timp de 49 de ani. Nu se va întâmpla acest lucru, mai întâi autorităţile locale trebuie să rezolve problema racordării la energia electrică şi abia apoi se va putea rediscuta despre concesionarea lui. “Comisia care a fost formată din reprezentanţi de la finanţe şi de la primărie nu a fost de acord cu concesionarea. Procedura a fost anulată deoarece ştrandul nu are alimentare la energia electrică şi nu este funcţional. Au zis că nu putem da un lucru care nu merge. Ofertanţilor le vom face cunoscut că s-a anulat procedura şi că o să le comunicăm o dată ulterioară, când o să se reia. Nu ne aşteptam să se întâmple asta, vroiam să mă scap de o grijă, să-i dăm drumul, să funcţioneze”, a declarat Dumitru Gâlceavă, primarul din Turceni.

Trei societăţi şi-au depus ofertele pentru preluarea ştrandului, una din Turceni, una din Târgu Jiu şi o alta din Motru. Peste 23 de miliarde lei vechi, bani de la bugetul local, au costat lucrările la noul ştrand. Primăria spera să obţină un profit de un miliard de lei anual din concesionarea spaţiului de agrement.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: