Striptease masculin, manele şi surprize, în restaurantele şi cluburile din Gorj

Gorjencele care doresc să-şi petreacă 8 Martie la restaurante sau în cluburi vor avea parte de o serie de surprize. Patronii localurilor se întrec în oferte care de care mai avantajoase. Pe lângă meniuri la preţuri avantajoase sunt promise petreceri pe cinste în compania unor artişti sau DJ renumiţi. Şi cum Ziua Femeii este mâine, se anunţă chefuri pentru tot week-endul. Sâmbătă, trupa de striptease masculin Flamingo Boys va prezenta un spectacol de excepţie la un restaurant din Târgu Jiu.

Patronii restaurantelor din Târgu Jiu şi-au îmbunătăţit meniul şi au scăzut preţurile de 8 Martie. Pentru a-şi atrage clienţii au contactat formaţii cunoscute şi artişti renumiţi. Încă de pe acum acest week-end se anunţă a fi unul profitabil pentru majoritatea localurilor din municipiu întrucât s-au ocupat mai mult de jumătate din locuri. “Joi seară, începând cu ora 19.00, va începe programul artistic. O avem ca invitată pe Minodora <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />La Maxim, iar spectacolul va fi inclus în preţul meniului. Acesta costă 70 de lei/persoană şi include: aperitiv, friptură, desert şi băuturi. Deşi avem o capacitate de 500 de locuri, deja s-au ocupat mai mult de jumătate”, a declarat Costel Mocanu, administratorul unui restaurant din zona Debarcader.

Alt restaurant, altă surpriză. “La noi preţul meniului este de 60 de lei/persoană şi include aperitiv, cafea, două fripturi, garnitură, tort tiramisu, apă minerală, suc şi vin. Locurile sunt aproape ocupate. Avem invitaţi de muzică populară Formaţia Nicu Fâciu şi Liliana Ciochină“, a declarat Nicu Creţu, patronul unui restaurant din Târgu Jiu.

Cei care vor să-l asculte pe Tică Vişan şi formaţia sa şi să mănânce preparate tradiţionale mai pot face rezervări la restaurantul 7 Păcate.  

Un cadou cu muşchi

     

Cel mai inedit cadou pentru doamne şi domnişoare va fi o seară petrecută într-un restaurant din Târgu Jiu în compania trupei de striptease masculin Flamingo Boys. Mai bine de o oră, cinci-şase băieţi bine antrenaţi vor oferi un spectacol de zile mari. “Pentru data de 10 martie am contactat trupa de striptease masculin Flamingo Boys pentru a oferi femeilor o seară de neuitat. De asemenea, vom mai avea ca invitaţi o formaţie de muzică uşoară şi una de muzică populară. Pentru prestaţia artiştilor nu se plăteşte nimic, totul fiind inclus în preţul meniului. Avem all inclusive la un preţ de 150 lei/persoană. Deşi avem o capacitate de 400 de locuri mai mult de jumătate sunt deja ocupate”, a declarat Călin Lemnaru, patronul restaurantului de pe Insuliţă.

DJ Galaxy, la Motru

Nici patronii de cluburi nu se lasă mai prejos şi vin cu tot feluri de surprize în acest week-end. “De 8 Martie, muzica va fi asigurată de DJ Galaxy. De asemenea, am invitat o trupă de animaţie şi dans din Piteşti. Pe fiecare masă va exista câte un tort în formă de inimioară, iar toate doamnele şi domnişoarele vor primi câte o floare”, a declarat Mihai Râmescu, patronul unui club din Motru.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: