Stromajer: „E cam puţin un gol pentru mine în acest tur”

Atacantul sloven al pandurilor, Jaka Stromajer, a dat primul său gol în acest sezon pentru echipa gorjeană abia în ultima etapă, la meciul cu Unirea Alba Iulia. Jucătorul a evoluat în toate meciurile din acest tur şi a avut parte de numeroase şanse din partea antrenorilor clubului gorjean care l-au folosit titular în 14 dintre meciuri, celelalte trei începându-le din postura de rezervă. Stromajer a jucat toate cele 90 de minute în nouă dintre meciurile din tur dar nu a reuşit să înscrie nici un gol până în această ultimă etapă, deşi ocaziile nu i-au lipsit.

Reporter: S-a terminat cu ghinionul tău din acest tur?

Jaka Stromajer: S-a terminat şi cu ghinionul meu şi cu al echipei. Pot să spun că sunt bucuros pentru toată echipa că am reuşit să câştigăm. Mergem în vacanţă mai liniştiţi acum că am reuşit o victorie. Pot să spun că a venit Moş Crăciun mai devreme, pentru mine sigur a venit.

Rep.: Dar nu e cam puţin un gol pentru un atacant timp de 17 etape?

J.S.: E cam puţin un gol pentru mine în acest tur dar e bine că am marcat măcar un gol. Am zis că trebuie să sparg odată ghinionul acesta şi am reuşit să înscriu un foarte frumos. La un gol de acesta lucrează toată echipa şi Popete a dat o pasă foarte bună şi eu am dat gol.

Rep.: Dar probleme aţi avut toţi atacanţii de la pandurii, ce s-a întâmplat cu voi?

J.S.: Nu ştiu ce s-a întâmplat cu noi cei din atac în acest tur dar eu pot să vorbesc doar pentru mine şi cred că am avut ghinion. Ce pot să spun că am jucat toate meciurile bine dar n-am dat gol. Am spart acum ghinionul şi o să dau mai multe goluri de acum înainte. Îmi pare rău ca s-a încheiat turul acum pentru că puteam da mai multe goluri.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: