Studentul din Gorj care a creat haine pentru vedete. Connect-R și Theo Rose i-au promovat hainele!

Un tânăr din Gorj a intrat în atenția celebrităților de la noi după ce a creat blănuri extravagante care au ajuns să fie purtate de Theo Rose, Alina Sorescu, Elena Gheorghe sau Connect-R. Cristian Buză studiază moda și designul vestimentar în Timișoara. Vrea să-și continue visul în capitală, dar deja a devenit cunoscut în lumea mondenă datorită creativității și a pieselor vestimentare unice pe care le confecționează. 

"E o blană roşie, iar roşu pentru mine este semnătura pe care eu mi-am format-o în creațiile pe care le fac. Să adaug un accent de roşu. Pentru că mă reprezintă şi o culoare puternică care exprimă puterea feminităţii", își descrie Cristian Buză una dintre cele mai extravagante blană. 

Ultimele sale haine fac parte dintr-o colecție bazată pe culori vibrante, croiri neconvenţionale şi materiale inedite. "Semnătura mea e să fac chestii foarte lungi, foarte voluminoase. Putem spune că sunt la a doua colecţie vestimentară propriu-zisă din materiale textile, prima am avut-o anul trecut şi am prezentat-o la Cluj, iar acum este cea de-a doua şi urmează să fie prezentată", mai spune tânărul din Gorj. 

Alina Sorescu, Elena Gheorghe şi Connect-R au ales să îmbrace creaţiile extravagante ale lui Cristian. "Jacheta pe care a purtat-o Connect-R e o jachetă pe care eu am realizat-o anul trecut. A făcut parte din prima mea prezentare. A fost ceva nou pentru toată lumea, pentru că e o jachetă matlasată, foarte voluminoasă, foarte mare, dar şi foarte grea", mai spune tânărul.

Pentru aceste piese vestimentare, tânărul designer nu a cerut niciun ban. Pentru el, cel mai mult a contat ca munca sa să fie cunoscută şi apreciată de întreaga lume.

Galerie foto








Vizualizări: 2,896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Oameni, locuri, povești:

Citește și: