Subalternii lui Călinoiu, instruiţi de firma lui Bebe Ionică

Aproape 150 de funcţionari de la Consiliul Judeţean (CJ) Gorj vor fi şcoliţi pe bani europeni. CJ Gorj a reuşit să acceseze fonduri pentru formarea profesională a angajaţilor. Potrivit licitaţiei postate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), şi Centrul de Calcul, firma secretarului de stat Bebe Ionică, a câştigat două dintre cele opt loturi.

Subordonaţii preşedintelui Ion Călinoiu vor face cursuri de formatori – mentori, achiziţii publice, limbi străine, dezvoltarea proiectelor, de licitarea şi managementul proiectelor, protecţia datelor cu caracter personal. De asemenea, salariaţii vor face cursuri de stare civilă sau evidenţa persoanelor, dar şi de afaceri europene si managementul proiectelor europene. Pentru toate acestea se va plăti 492,396 de lei fără TVA.

Dar, două dintre cursuri vor fi organizate de Centrul de Calcul Târgu Jiu, firmă a familiei vicepreşedintelui PSD Gorj, secretarul de stat Bebe Ionică. Cursul de stare civilă şi evidenţa populaţiei va costa 36.400 lei, iar cel de afaceri europene si managementul proiectelor europene 85.918 de lei.

Angajaţii de la CJ Gorj vor învăţa limbi străine de la Global English Service SRL pentru suma de 121.700 de lei. Firma Ro Consult SRL din Craiova le va oferi acestora informaţii despre achiziţii publice şi se va plăti 32.949 de lei, iar pentru lecţiile de licitarea si managementul proiectelor, societatea va încasa 32.949 de lei. Cursul de formatori – mentori va fi predat de specialişti de la Consiliul Local al Întreprinderilor Mici şi Mijloci din Craiova pentru suma de 98.480 de lei.

SC Best Smart Consulting SRL va încasa42.000 de lei pentru cursul de dezvoltarea proiectelor şi încă 42.000 pentru cursul de protecţia datelor cu caracter personal - Manager resurse umane.    

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: