Şumidică: „Pandurii vin să îşi vândă scump pielea!”

Tehnicianul Gloriei Bistriţa prefaţează confruntarea de vineri, cu Pandurii Târgu-Jiu considerând că meciul va fi unul foarte dificil: "Urmează un meci greu, cu un adversar aflat în suferinţă. Echipa din Târgu Jiu are un antrenor cu mare experienţă în prima ligă şi sunt sigur că vin la Bistriţa să îşi vândă scump pielea”.

Marius Şumudică vrea ca echipa lui să se menţină pe linia ascendentă din acest retur, Gloria fiind echipa revelaţie a returului şi clasându-se pe locul cinci în acest moment cu 20 de puncte după CFR, Vaslui, Timişoara şi Dinamo: „Sper să continuăm pe linia ascendentă din ultima perioadă. Rezultatele obţinute în meciurile cu Dinamo şi Gaz Metan ne obligă să realizăm un alt rezultat pozitiv. Dacă învingem suntem ca şi salvaţi de la retrogradare. Mizăm şi pe aportul publicului, care să ne susţină permanent, aşa cum a făcut-o la precedentul joc de acasă, cu Dinamo, când cei din tribune au creat o atmosferă extraordinară".

Cârţu a avut şi el cuvinte de laudă pentru contribuţia lui Şumi la ascensiunea Gloriei: „Şumudică are la Bistriţa şi el rolul lui, e un antrenor tânăr şi entuziast şi tot timpul modul în care se exprimă o echipă este imaginea antrenorului în mare parte. Poate doar la noi e o excepţie şi nu au atâta răutate pe teren cât am eu pe margine”.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: