„Sunt propuneri de sancţionare pe care le vom analiza”

Nemulţumirile lui Sorin Cârţu faţă de modul în care s-au pregătit jucătorii săi în Antalya în prima parte a stagiului din această iarnă au ajuns şi pe biroul preşedintelui Marin Condescu. Acesta va fi cel care va trebui să ia măsuri cu jucătorii care au absentat de la pregătire, antrenorul propunând şi o serie de amenzi. O primă măsură s-a luat cu mijlocaşul Daniel Orac care a fost pus pe lista de transfer a clubului, dar e posibil să mai urmeze şi o serie de amenzi.

Preşedintele Marin Condescu a prezentat înaintea plecării echipei gorjene spre Antalya, raportul antrenorului Sorin Cârţu cu privire la pregătirea jucătorilor de la Pandurii în prima parte a stagiului din Turcia. Oficialul a dezvăluit faptul că există şi propuneri de sancţionare a unor jucători care nu s-au antrenat conform programului acestea urmând să fie analizate ulterior: „Antrenorul a scris un raport amănunţit despre primul stagiu de pregătire, scrie exact aici cine a fost la antrenamente şi cine nu, câţi jucători s-au antrenat bine şi câţi nu şi pe cine propune să sancţionăm. Sunt propuneri de sancţionare pe care le vom analiza pe viitor.”

Ghindeanu a fost campionul absenţelor

Conform raportului întocmit de antrenorul Sorin Cârţu campionul absenţelor la pregătire a fost Daniel Ghindeanu care a înregistrat 18 absenţe la cele 19 antrenamente programate, acesta fiind diagnosticat cu o întindere musculară chiar după prima şedinţă de pregătire. Ghindeanu a fost urmat de Daniel Orac cu zece absenţe de la antrenamente, acesta fiind pus pe lista de transfer a clubului. Atacantul Valentin Simion a avut şi acesta opt absenţe de la antrenamente iar Sergiu Mândrean a înregistrat şase absenţe, la fel ca şi brazilianul Cardoso. În total 14 jucători din lotul deplasat în prima parte a pregătirii au lipsit mai mult sau mai puţin de la antrenamente, spre nemulţumirea antrenorului Sorin Cârţu: „N-aş putea spune că sunt mulţumit de modul cum s-au pregătit în prima parte. M-a surprins neplăcut starea lor de sănătate după impactul cu volumul de muncă pe care l-au depus aici. M-aş fi aşteptat la altceva. Dar vom trage o concluzie la final după ce se va încheia şi la acest stagiu. Tot ceea ce s-a întâmplat în primul stagiu, reacţia lor la volumul mare de muncă şi starea lor de sănătate a fost negativă pentru că nu au lucrat unii dintre ei nimic din ceea ce noi le-am spus pentru iarnă. Asta este mentalitatea lor şi asta va conta în concluziile pe care le vom trage la finalul acestui stagiu sau poate la vară. Vor conta toate astea.”

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: