„Suntem o surpriză plăcută, mai puţin pentru adversari!”

Preşedintele executiv al Energiei Rovinari, Dan Cumpănaşu, este de acord cu faptul că echipa este surpriza acestui sezon după ce a ajuns pe prima poziţie a clasamentului, urmând ca Energia să urce pe locul I după meciul cu Rapid de mâine. Nimic nu va împiedica echipa să rămână timp de două săptămâni pe prima poziţie, meciul cu Rapid fiind doar o formalitate pentru că bucureştenii aliniază o echipă de juniori care nu a reuşit nici o victorie în acest sezon. Preşedintele crede că Energia va încheia totuşi turul pe locul doi deoarece va avea meciuri grele pe final de tur.

Reporter: Sunteţi pe podium cu câteva etape înainte de finalul de tur, vă aşteptaţi la o evoluţie atât de bună a Energiei-

Dan Cumpănaşu: La începutul întrecerii nu ne aşteptam dar după primele meciuri am văzut că echipa merge destul de bine. Cu lotul pe care îl aveam speram să fim în prima parte a clasamentului dar nu chiar pe locul doi. Nu ne aşteptam să fim pe podium.

Rep.: După meciul cu Rapid echipa va urca pe locul I, probabil sunteţi o revelaţie ca echipă nou-promovată…

D.C.: Da, e clar că după etapa aceasta vom fi pe primul loc fără doar şi poate. Având în vedere evoluţia de până acum nu e o surpriză  pentru noi, pentru că am avut evoluţii bune. Nu ne aşteptam să fim aici la început ca nou promovaţi şi normal că ne era teamă puţin. Suntem o surpriză plăcută pentru toţi acum, poate mai puţin pentru adversari.

Rep.: Cât credeţi că va rezista pe locul I echipa după această etapă-

D.C.: După etapa următoare vom fi tot pe locul I, pentru că nu va fi un meci greu pentru noi dar în penultima etapă vom sta şi noi şi atunci ne vor depăşi cu siguranţă alte echipe. În cazul unor rezultate normale şi dacă noi nu vom face paşi greşiţi ar trebui să încheiem turul pe locul doi. Avem un meci greu la Târgu Jiu cu Mobitelco şi apoi ultima etapă la Târgovişte unde vom juca fără doi titulari pentru că doi dintre americani pleacă mai devreme acasă.

Rep.: E mulţumită conducerea clubului după acest tur de campionat, mai ales că  sunteţi mult peste obiectiv-

D.C.: La nivel de conducere există o satisfacţie că echipa merge foarte bine şi sper să avem şi returul la fel de bun, cu toate că vom avea meciuri grele şi va veni şi campioana la noi la Târgu Jiu. Dar obiectivul stabilit la începutul campionatului va fi îndeplinit cu siguranţă, însă sperăm la mai mult,  să intrăm chiar în play-off.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: