Supărarea lui Rotaru, de la Zilele oraşului

Primarul Marian Rotaru, vicepreşedinte PSD Gorj şi primar la Leleşti, a declarat într-un interviu la Radio Infinit că este supărat pe Florin Cârciumaru pentru că i-a închis telefonul. Mai mult, acesta a spus că i-a cerut ajutorul privind nişte spaţii la Zilele Oraşului şi a fost ignorat.

De ce aţi plecat din PSD?

Deocamdată nu am plecat, rămâne să mai am o discuţie şi cu dl Ponta, luni, marţi. Nu suntem ascultaţi de conducerea partidului. Dacă sun şi nu mi se răspunde şi apoi mi se închide telefonul, ce să mai fac în acest partid.

Oameni de la Leleşti au vrut să meargă de la Zilele oraşului. Eu am vrut să ajut nişte oameni, dar au plecat dezamăgiţi, erau simpatizanţi ai noştri. Nu era pentru mine, că aşa nu mă deranja.

Aţi discutat cu conducerea partidului?

M-am întâlnit cu domnul Cârciumaru. Demisia mea este depusă la partid. I-am spus să-mi mai lase timp să mă gândesc şi să vorbesc şi cu dl Ponta.

Deci, v-aţi mai răzgândit..

Nu este vorba despre asta. Se iau decizii de unul singur, domnul Cârciumaru mi-a închis telefonul. Nu este comunicare. După ce mi-am depus demisia, a doua zi putea să mă cheme să vorbim. M-am dus eu singur. Le-am rugat să vină la şedinţele pe care le avem pe sate. Asta e, trebuie să ascultăm oamenii, să vedem ce probleme au. Dacă nu vor mai fi probleme de comunicare îmi voi retrage demisia.

Vreţi să candidaţi la parlamentare?

Dacă pe un colegiu se fac sondaje serioase şi am şanse reale intenţionez să candidez la alegerile parlamentare. Am aproape 50 de ani, ies la pensie dacă mai aştept două mandate. Noi care am vrut să candidăm la parlamentare am fost minţiţi. Nu s-a spus cu ce firme s-au făcut sondajele sau cum am ieşit.

Aţi candida din partea altui partid, UNPR de exemplu?

Dacă nu găsesc înţelegere la PSD atunci o să candidez şi independent şi poate şi la alt partid. Marius Vlaicu mi-a făcut ofertă chiar aici la dvs la emisiune.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: