Supercom a plecat din Gorj. Cine i-a luat locul!

Firna Supercom, care asigura ridicarea deșeurilor în 35 de comune din Gorj și în orașul Rovinari, s-a retras din județ. Începând de luni, noul operator de salubritate este BCA VIO SERVICE SRL.

Anunțul a fost făsut de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară în Domeniul Serviciilor Publice de Salubrizare „ADIS” Gorj.

„În urma notificării transmise de către operatorul SC Supercom SA, conducerea „ADIS” Gorj, mandatată de către Adunarea Generală a asociației, dar și de către Consiliul Director, a cerut oferte de la mai mulți operatori de salubrizare din România, printre care SC Brai Cata SRL, SC Iridex Group Salubrizare SRL și SC BCA VIO SERVICE SRL.

În urma analizei ofertelor primite firma SC BCA VIO SERVICE SRL va asigura prestarea serviciului de salubrizare, până la finalizarea procedurii de licitație organizată de către „ADIS” Gorj“, a transmis ADIS.

Taxa de salubrizare va rămâne de 16 lei/ lună/ gospodărie cu TVA. Cei 60 de salariați ai Supercom din Gorj pot fi preluați de noul operator.

„Asigurăm cetățenii localităților care fac parte din ADIS Gorj că suntem preocupați în continuare de asigurarea unor servicii corecte și pe această cale ne cerem scuze pentru eventualele disfuncționalități inerente în astfel de situații. (prin schimbarea operatorului de salubrizare)“, a transmis președintele ADIS Gorj, Dorin Tașcău.

Vizualizări: 3,799

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: