Supermarket-ul LIDL, inaugurat abia în toamnă

Supermarket-ul LIDL din zona CAM nu va fi inaugurat de Paşti, deşi există posibilitatea ca lucrările de construcţie să fie terminate la sfârşitul lunii aprilie. Reprezentanţii firmei nemţeşti spun că lanţurile de magazine vor fi deschise în acelaşi timp în mai multe oraşe din ţară, după ce se vor finaliza toate procedurile. Acest lucru se va întâmpla cel mai probabil la toamnă. Noul supermarket va avea nevoie de 35 de persoane. Pentru informaţii privind posturile cei interesaţi pot trimite e-mail la [email protected].

Supermarket-ul LIDL ce se construieşte în locul fostei Fabrici de Cărămidă din zona CAM nu va fi inaugurat de Paşti, aşa cum se anunţase iniţial. Deşi există posibilitatea ca lucrările să fie finalizate la sfârşitul lunii aprilie, reprezentaţii firmei nemţeşti spun că vor mai trece câteva luni până când LIDL-ul va intra pe piaţa din România, lanţurile de magazine urmând să fie inaugurate în acelaşi timp în toată ţară, cel mai probabil în toamnă. “La nivelul companiei nu s-a luat nici o decizie de inaugurare a lanţurilor de magazine, înainte de Paşti. LIDL-ulul va intra pe piaţă din România cel mai probabil în toamnă, după ce se vor finaliza toate procedurile, magazinele urmând a fi deschise în aceeaşi perioadă în toată ţara”, a declarat Gheorghe Creţan, reprezentantul firmei LIDL, în România.

Peste 35 de locuri de muncă

Supermarket-ul LIDL va avea o suprafaţă de aproximativ 1700 mp şi va asigura peste 35 de locuri de muncă: vânzători, contabili, şefi de magazine şi agenţi de pază. În momentul de faţă lucrările de amenajare a supermarket-ului LIDL sunt în plină desfăşurare. “Au fost montaţi stâlpii, iar vineri s-a definitivat placa de bază şi s-a montat fierul pentru grinzi. În zilele următoare se va amenaja platforma pentru parcare. Dacă vremea ne va permite sperăm ca la sfârşitul lunii aprilie să finalizăm lucrările. Supermarket-ul va avea o suprafaţă efectivă de 1668 mp şi va crea peste 35 de locuri de muncă. Informaţii privind angajările se pot solicita la adresa de e-mail [email protected]”, a declarat Nicolae Rusu, şef de şantier LIDL.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: