Suporteri: Nimic nu ne poate lua iubirea faţă de Pandurii

Suporterii echipei Pandurii Târgu Jiu din galeria „Blue Boys '62”  sunt supăraţi că li s-a dat jos mesajul civilizat postat pe faţada de la stadion. Aceştia au afişat marţi un banner imens pe esplanada stadionului, fără să deterioreze sau vandalizeze suprafeţele folosite, dar acesta a dispărut fiind ridicat la cererea Primăriei Târgu Jiu.

Echipaţi corespunzător, cu mască şi fără să deterioreze suprafeţele pe care au afişat bannerul cu mesajul lor de susţinere pentru Pandurii, suporterii de la „Blue Boys '62” au precizat că au muncit o zi întreagă pentru mesajul lor scris pe pânză albă şi nu direct pe ornamentul esplanadei pe care l-au afişat.

Deşi nu au vandalizat nici un element al stadionului, cum fac suporterii altor echipe, şi mesajul afişat nu era deloc agresiv sau indecent, bannerul a dispărut rapid de pe pasarela de la stadion, tinerii din galerie fiind nelămuriţi asupra măsurii luate de Primăria Târgu Jiu şi acuzând autorităţile locale că nu înţeleg iubirea fanilor pentru echipa locală. „Cam aşa ne arătăm noi dragostea faţă de echipă acum, când perioada aceasta a spus stop sportului rege. Iubirea faţă de Pandurii nu se poate măsura, la fiecare mesaj, coregrafie, meci, noi punem suflet în tot ce am realizat şi o să realizăm pe viitor, ceva ce anumite persoane nu înţeleg şi nu o să înţeleagă vreodată. Acest lucru putem să îl observăm acum când, după o zi de muncă non-stop şi câteva ore bune pentru a afişa mesajul, acesta a fost dat jos la mai puţin de 2 ore după ce a fost pus. Din păcate este trist că în acest oraş iubirea faţă de o echipă se măsoară doar în rezultate, istoria din spatele echipei fiind inexistentă, iar pentru autorităţiile locale iubrea aceasta fiind un termen necunoscut”, au scris suporterii mâhniţi de gestul autorităţilor de a le da jos mesajul, deşi nu deranja pe nimeni.

“Din cauza COVID, fotbalul s-a oprit, dar iubirea noastră pentru Pandurii n-a murit”, a fost mesajul scris cu litere mai mari de un metru şi realizat de un grup de tineri pe cheltuiala lor, aşa cum au făcut şi la meciurile din campionat la care au afişat mesaje de susţinere pentru Pandurii.

Supăraţi că bannerul a fost dat jos, suporterii au postat un video pa pagina de facebook a grupării „Blue Boys '62”, cu mesajul „Nimic nu ne poate lua iubirea faţă de Pandurii!”

Galerie foto


Vizualizări: 741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: