Suporterii Craiovei, întorşi din drumul spre meciul cu FCSB

Suporterii Universităţii Craiova au aflat de decizia ca meciul cu FCSB să se joace fără spectatori când o mare parte dintre ei erau deja pe drum spre Bucureşti. Aceştia au fost nevoiţi să se întoarcă din drum după ce şi clubul din Bănie a confirmat ştirea şi a anunţat că nu mai vinde bilete pentru meciurile următoare.

Federația Română de Fotbal a anunțat că toate partidele din Liga 1 și Liga 2 se vor disputa cu porțile închise până pe 31 martie, din cauza pericolului de infecție cu coronavirus. Astfel, partida FCSB – U Craiova, care se va juca duminică seară de la 20:30, nu va avea spectatori în tribune, deși biletele au fost puse în vânzare de o săptămână.

Clubul din Craiova a anunţat că vânzarea biletelor pentru meciurile cu FC Botoșani și Astra Giurgiu a fost sistată în acest moment.

FCSB a anunțat că le va returna suporterilor banii pe bilete. Oficialii vicecampioanei României au emis un comunicat oficial prin care își informează suporterii că luni vor anunța procedura de recuperare a banilor încasați de pe biletele achiziționate pentru partida cu U Craiova.

Astfel, conform articolului 59.2 din ROAF (Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice), accesul pe stadion va fi permis doar reprezentanților mass media (câte unul pentru fiecare instituție de presă), forțelor de ordine, autorităților locale și oficialilor celor două cluburi, pe baza unor liste nominale.

Vizualizări: 946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: