Suporterii nu înţeleg de ce nimeni nu ajută Pandurii

Singurul capitol la care Pandurii se poate lăuda că este o echipă bogată este cel al suporterilor. Are mai multe galerii nou înfiinţate, vechi suporteri din vechea galerie, dar şi peste 30 000 de fani în mediul online, mai exact 31000 de urmăritori pe pagina oficială.

Chiar dacă la meciuri suporteri activi nu s-au dovedit decât membrii celor două galerii şi câteva sute sau uneori mii de suporteri, în online aceştia se dovedesc extrem de activi şi pun întrebări pe paginile lor de facebook sau comentarii la diverse ştiri legate de situaţia echipei.

Unul dintre liderii galeriilor actuale, dar şi fost component al vechii galerii, Cătălin Ionuţ, se întreabă de ce nimeni nu vrea să ajute echipa locală de fotbal. „Am aflat că echipa noastră locală, care a reprezentat cu mândrie orașul Târgu Jiu în Cupele Europene, nu va putea juca în noul sezon de Liga 2 fiindcă nu a primit certificarea. Unii oficiali de la club spun că decizia nu este definitivă, ba chiar și-au exprimat optimismul că hotărârea va fi schimbată.... Nici în campania electorală nimeni nu promite nimic și nimeni nu zice ceva de echipa locală. De ce? Romanescu are clubul lui, iar ăia care au fost prin Europa cu echipa nu promit nimic acum pentru că această echipă a reprezentat un interes doar atunci când acest club a făcut excursii gratuite în Europa”, susţine suporterul, care dă asigurări că totuşi fanii fideli vor fi alături de Pandurii, indiferent de liga în care va juca: „Indiferent de probleme și de LIGA unde va juca echipa locală, nu am să trădez acest club și am să rămân alături de el. Așa cum am mers în LIGA 1 după echipă, așa cum am mers în LIGA 2 după echipă, așa am să merg după ei și la LIGA 3, 4, 5”.

La fel ca Ionuţ sunt mii de suporteri ai echipei locale care se întreabă de ce echipa a fost abandonată şi nu este nimeni interesat să mai existe fotbal la Târgu Jiu acum, când oraşul are un stadion modern, care a fost construit tocmai datorită performanţelor acestei echipe şi pentru a se putea vedea fotbal de calitate în condiţii optime.  

Vizualizări: 414

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: