Surpriză de Paște pentru turiști și târgujieni

Turiștii și târgujienii care au ajuns, sâmbătă, în Parcul Central au avut parte de o surpriză. Au fost întâmpinați pe Calea Eroilor cu muzică de promenadă. Momentul a fost organizat de Fanfara Armonia. Instrumentiștii au fost dornici să cânte, din nou, în fața publicului după o pauză lungă din cauza pandemiei.

Sâmbătă dimineața, muzica de promenadă a răsunat în Parcul Central. Artiștii de la Fanfara Armonia s-au întors în foișor și le-au oferit celor care s-au plimbat prin parc un concert inedit. „Nu este primul astfel de concert din acest an, dar au fost întrerupte evenimentele din cauza scenariului roșu în care ne-am aflat acum în pandemie. Azi (n.r. sâmbătă), ne-am reîntors să le facem o surpriză turiștilor, târgujienilor de Ziua Muncii și de Paște. Vom cânta aici, în fiecare weekend, până în toamnă, cât ne va lăsa vremea”, ne-a spus Gheorghe Enășteanu, liderul Fanfarei Armonia.

Pentru cei care s-au aflat în parc, concertul a fost o bucurie. „Este foarte frumos. Nu mă așteptam. Am ieșit să mă plimb și, când am auzit muzica, m-am oprit pe bancă. Am rămas până s-a terminat concertul. O splendoare. Era nevoie și la noi în oraș de așa ceva și mai ales în aceste vremuri”, a spus un târgujian.

Turiștii au rămas și ei impresionați când au ajuns lângă operele lui Brâncuși. „Am rămas impresionați. Nu ne așteptam la așa ceva. Noi venim din București. Mergem la Rânca, la zăpadă, și am zis să ne oprim să mai vedem o dată operele lui Brâncuși. Am auzit muzica de fanfară și parcă ne-a impresionat plăcut”, a spus un turist. 

Galerie foto


Vizualizări: 2,371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: