Surpriză pentru trei bebeluși născuți de Ziua Națională

Trei copii au venit pe lume în maternitățile din județul Gorj în ziua de 1 decembrie. Este vorba de trei băieți care au fost premiați de prefectul județului Gorj. Cristinel Rujan le-a oferit celor trei nou-născuți câte un certificat de „românaș adevărat” și un drapel, iar mămicile au primit câte un buchet de flori.

Ziua Națională va avea dublu motiv de sărbătoare de acum înainte pentru trei familii din județul Gorj. Trei bebeluși au fost aduși pe lume la spitalele din Târgu Jiu și Motru. La Maternitatea din Târgu Jiu, s-au născut doi băieți perfect sănătoși. „De 1 decembrie, s-au născut la Târgu Jiu doi băieți. Aceștia au fost la termen. Sunt sănătoși și au evoluat bine”, a spus medicul neonatolog Daniela Rață.

Cele două mămici s-au declarat surprinse de vizita neobișnuită din secția lor. „Am fost foarte surprinsă. Nu mă așteptam să ne viziteze chiar prefectul. Băiețelul meu s-a născut în noaptea de 1 decembrie, pe la ora 2. A venit mai devreme decât ne așteptam. Mă bucur că suntem amândoi bine și le mulțumim autorităților pentru această surpriză”, a spus una dintre mămici. „Am primit flori, un tricolor și un certificat din partea domnului prefect. Nu mă așteptam la această surpriză. Sper să-i poarte noroc copilului că s-a născut de Ziua Națională”, a spus o altă mămică.

Prefectul județului Gorj, Cristinel Rujan, a vrut să le facă o surpriză mămicilor. „Este un gest simbolic. Am felicitat mămicile. Le-am oferit copiilor câte un certificat de românaș adevărat pentru că s-au născut într-o zi specială. A fost un moment emoționant să îi vedem pe cei mici și să le urăm să fie sănătoși”, a spus prefectul Rujan.

Pe lângă cei doi copii care s-au născut la Târgu Jiu, un alt bebeluș, tot băiat, a venit pe lume, la Motru. Și el a fost premiat de prefectul județului Gorj.

Galerie foto



Vizualizări: 2,325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: