Balul voluntarilor, la Novaci

Casa de Cultură din Novaci va găzdui a doua ediție a Balului Voluntarilor. Evenimentul va fi organizat pe 5 decembrie și va reuni aici o parte din voluntarii care au participat la școala de vară organizată în localitate. La bal vor participa atât voluntari din Novaci, dar și cei care își au rădăcinile aici și locuiesc în alte județe sau chiar în străinătate, dar care mereu s-au implicat în activitățile organizate.

Anul acesta, la Balul Voluntarilor și-au anunțat prezența peste 50 de voluntari. Vorbim aici de voluntari tineri sau trecuți de prima tinerețe și care activează în mai toate domeniile de activitate.

Chiar dacă mulți sunt plecați din Novaci, mereu se implică în evenimentele organizate în zona din care au plecat. „Noi avem foarte mulți voluntari. Toți cei care participă la bal au fost la școala de vară și au făcut diferite activități cu școlarii din Novaci. Avem voluntari medici, pictori, meșteșugari, actori, avem o studentă din Timișoara care lucrează pentru Bigotti. Toți sunt novăceni de-ai noștri sau copiii și nepoții novăcenilor plecați prin țară sau prin străinătate. Anul trecut, domnul primar ne-a făcut cadou tortul. Deocamdată nu am stabilit locul, dar cred că va fi tot în Novaci, la același restaurant de anul trecut“, a precizat Nușa Basarab, directorul Casei de Cultură din Novaci.

Vizualizări: 1,416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: