Surprize pentru iubitorii de teatru, din octombrie

Conducerea Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” pregăteşte de zor deschiderea stagiunii 2011-2012, ce va avea loc pe 8 octombrie cu o premieră de zile mari semnată Ray Connay. Pentru prima dată la Târgu Jiu, stagiunea de anul acesta lansează un concept nou ce le va aduce o surpriză de zile mari iubitorilor de teatru. Este vorba de „Nocturnele Elvira Godeanu”, respectiv scurte reprezentaţii ale actorilor teatrului de genul „One man show”.

Târgujienii vor putea urmări în deschiderea stagiunii o premieră de excepţie, o comedie spumoasă aparţinând dramaturgului englez Ray Connay avându-l ca regizor pe Achile Rosselletti, aflat deja la al cincilea an de colaborare cu teatrul din Târgu Jiu. „Premiera „Patul Oval” va avea loc pe 8 octombrie începând cu ora 19.00. Stagiunea aceasta va avea cinci premiere care se vor desfăşura până la 15 iunie 2012. Pe lângă acestea vor putea fi urmărite spectacolele solicitate de public. Încă nu s-a definitivat care vor fi celelalte patru premiere, probabil vom şti spre sfârşitul lunii”, a declarat Marian Negrescu, directorul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”.

Concept nou

Stagiunea 2011-2012 va lansa şi un nou concept aflat în proiectul de management al lui Marian Negrescu. Este vorba de „Nocturnele Elvira Godeanu” constând în reprezentaţii de o oră ale celor 22 de actori ai teatrului. „Este vorba de spectacole ce vor începe la ora 22.00, în care spectatorii vor fi serviţi cu cafea şi vor urmări tipuri de reprezentaţii ale tuturor actorilor, pe rând, astfel încât să fie cunoscuţi de public. Acesta ar fi un prim motiv. Pe de altă parte, peste doi ani, toate aceste spectacole vor fi adunate în spectacole coupe”, a declarat Marian Negrescu.

Preţurile se modifică

Pentru toate aceste noutăţi, publicul iubitor de teatru din Târgu Jiu va trebui să scoată mai mulţi bani din buzunar. Aşadar preţul unui bilet pentru intrarea la premiere este de 50 de lei. Elevii de clasa I-IV vor plăti 7 lei în timp ce un elev de clasa V-VIII va plăti 10 lei. Tot atât vor da şi şomerii, pensionarii, studenţii sau liceeni. Un adult, altul decât categoriile menţionate, va scoate din buzunar 15 lei pentru vizionarea unui spectacol. În schimb, abonamentele sunt valabile pentru vizionarea a şase spectacole iar preţurile variază de la 50 lei până la 250 lei.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: